1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İstanbul Başakşehir’e gidiyor
İstanbul Başakşehir’e gidiyor

İstanbul Başakşehir’e gidiyor

Yenicami’nin son dönemlerde yetiştirdiği en önemli yıldız adayları arasında gösterilen Cenker Yazar bu ayın ortasında Türkiye Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Başakşehir’in antrenmanlarına katılmak üzere İstanbul’a gidiyor

A+A-

Son iki sezonda Yenicami forması altında adından söz ettiren Cenker Yazar’ın talipleri arttı

Eren ŞİŞİK

Yenicami’nin son dönemlerde yetiştirdiği en önemli yıldız adayları arasında gösterilen Cenker Yazar bu ayın ortasında Türkiye Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Başakşehir’in antrenmanlarına katılmak üzere İstanbul’a gidiyor.

Kariyerine Türkiye’de devam edebilir
19 yaşındaki başarılı oyuncuyu uzun süredir takip eden İstanbul Başakşehir yetkililerinin oyuncunun menejeriyle temasa geçtiği ve Cenker Yazar’ı A2 takımının kampına dahil ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon A2 takımında forma giyen, ancak zaman zaman A takımda da forma şansı bulan Cenker’in menejerinden haber beklediği ve en geç Temmuz ayının sonunda antrenmanlara katılmak üzere İstanbul’a gideceği öğrenildi.

Genç yıldızın İstanbul Başakşehir yetkililerince beğenilmesi durumunda artık bu takımın altyapısında forma giymesi ve futbol kariyerini Türkiye’de sürdürmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 2438 defa okunmuştur