1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İskele’ye istikrar için gidiyoruz”
“İskele’ye istikrar için gidiyoruz”

“İskele’ye istikrar için gidiyoruz”

Süper Lig’in flaş takımlarından Baf Ülkü Yurdu, Gençler Birliği karşısında puanlar değilse bile puanla dönmek için çalışacak.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper ligin flaş takımlarından Baf Ülkü Yurdu (BÜY), Gençler Birliği (GB) karşısında puanlar değilse bile puanla dönmek için çalışacakları belirtildi. Yarın (Cumartesi) İskele Cumhuriyet Stadı’nda, lige iyi başlayamayan ancak özellikle kendi evinde çok tehlikeli bir takım olan Gençler Birliği deplasmanında son üç haftada elde ettikleri başarıyı korumak için mücadele edeceklerini açıklayan BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, “Azat’ın askere gittiğini, Slomonson ile Joseph’in de hafif sakatlıkları dışında bir sorunları olmadığını” söyledi. Süper ligin ilk dört haftasında ilk hafta maçının dışında ortaya çok iyi bir mücadele koyarak son üç haftada farklı skorlarla iyi sonuçlar aldıklarını belirten BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, “ligin ilk karşılaşmasında şansız bir şeklide Çetinkaya’ya mağlup olduk. Ancak erken toparlanıp arka arkaya üç hafta aldığımız farklı galibiyetlerle istikrar yakaladık. İskele’ye de İstikrarı korumak için gidiyoruz”

Kemal Yürekl, “bireysel değil takım olarak oynamaya çalışıyoruz”

Geçtiğimiz yıl Feliks gibi bir yabancı oyuncuya sahip olduklarının altını çize BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, “Feliks’in her an skoru değiştirebilecek yetenekte bir futbolcu olduğunun, ancak bu yıl bireysellikten uzak takım olarak futbol oynamaya çalıştıklarını” söyledi. Tüm takım oyuncularının saha içerinde ortaya koydukları mücadele sonunda kazandıklarını belirten Yürekli, “bu şekilde oynayıp kazanmak bizleri ve camiayı daha çok mutlu ediyor” dedi. Kemal Yürekli, “Feliks’in dışında diğer iki yabancı oyuncularımız olan Lawal ile Joseph’i kadroda tuttuklarını, onların yanlarına bir de Solomonson’u alarak ayakta durabilen bir takım olduk” dedi. Geçtiğimiz sezon sonunda takımdan ayrılan bir iki kişinin yerine çok tecrübeli oyuncular olan Erdinç Börekçi ve Mehmet Göktaş gibi isimler kattıklarının altını çizen kemal Yürekli, “genç oyuncularımız ile birlikte tecrübeli oyuncuları iyi harmanlayıp, koşan, mücadele eden ve kazanma arzusu yüksek bir takım yaratmaya çalıştık” dedi.  

 

yeniduzen-satin-aliniz-977.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur