İskele’de zor maç

İskele’de zor maç

K-Pet Süper Lig’in 20’nci haftasında yarın Gençler Birliği, Değirmenlik’i konuk edecek.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in son haftalarda yükselişte olan ekipleri Değirmenlik ve Gençler Birliği yarın İskele Cumhuriyet Stadı’nda karşı karşıya geliyor. İki ekibin teknik patronu YENİDÜZEN’e bu zorlu maçı değerlendirdi.

Topaloğlu: “Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, Değirmenlik maçının önemine vurgu yaparak bu maçı kazanmak zorunda olduklarını ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Yarın önlerinde kapanan ve kontra ataklarla gol bulmaya çalışan bir takım olacağını belirten başarılı teknik adam, topun kontrolünü tutmaları gerektiğini ifade etti. Karşılaşma öncesinde eksikleri bulunmadığını kaydeden Topaloğlu, hafta içinde iyi bir çalışma ortamı geçirdiklerini sözlerine ekledi.

 

“Baf Ülkü Yurdu da güçlü bir ekip”

Kupada geçtiğimiz gün gerçekleşen kura çekilişini de değerlendiren Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, artık kupada güçsüz takım bulunmadığını aktararak, hangi takımı çekseler güçlü ekip karşılarına çıkacağını söyledi. Baf Ülkü Yurdu’nun ikinci devrede inanılmaz bir çıkış yakaladığını aktaran Topaloğlu, ilk maçta deplasmanda oynamaları kendileri için dezavantaj olduğunu ifade etti. 

Kaçmaz: “Ligde kalmak için kazanmak durumundayız”

Değirmenlik teknik direktörü İzzet Kaçmaz, Gençler Birliği takımının son haftalardaki çıkışına dikkat çekerek maçın zor geçeceğini söyledi. Son haftalarda aldıkları sonuçlara değinen Kaçmaz, aldıkları puanlarla birlikte takımın özgüveninin yerine geldiğini ifade etti. İzzet Kaçmaz, bu karşılaşmadan önce herhangi bir eksikleri bulunmadığını aktararak, ligde kalmak için kazanmak zorunda olduklarını yineledi.

Bu haber toplam 1849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.