İskele’de yine boykot

İskele’de yine boykot

Gençler Birliği’nde futbolcular yönetimin ilgisizliği ve alacaklarını öne sürerek idmana çıkmadı.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde futbolcular bugün yapılması planlanan antrenmana çıkmadı. Asbaşkan Rifat Berkel’in hafta sonu istifa kararı almasının ardından oyuncular yönetimin ilgisizliği ve alacaklarını öne sürerek idmana çıkmadılar.

Başkan İlker Züğürt’e takım kaptanı Ali Aydemir durum ile ilgili haber gönderen futbolcular, hafta içerisinde kendilerine yönelik radikal kararlar alınmadığı sürece idmanlara çıkmayacaklarını ilettiler.

Kulüp başkanı İlker Züğürt’un devre arasına kadar futbolculardan süre istediği ancak futbolculardan olumsuz yanıt aldığı, futbolcuların hafta içerisinde her konunun netleşmesini talep ettiği öğrenildi.

Öte yandan Teknik Direktör Bülent Aytaç’ın istifasının ardından Türkiye’den getirilen Teknik Direktör Vasıf Aksaka’nın da antrenman saatinde stada gelmediği edinilen bilgiler arasında.

 

Geçtiğimiz yıl yine boykot edilmişti

Gençler Birliği’nde geride bıraktığımız sezon da aynı durum yaşanmıştı. Ligin ikinci yarısında oyuncular alacaklarının ödenmemesi nedeni ile antrenmana çıkmamış ve boykot kararı almıştı.

Bu haber toplam 1816 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.