1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İskele’de tempo arttı
İskele’de tempo arttı

İskele’de tempo arttı

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Gençler Birliği yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ederken on günlük süreyi de geride bıraktı. Sezon hazırlıklarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel ve kaleci antrenörü Can Kayataş yönetiminde yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezona salon çalışması ile başlayan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği’nde bir yandan kondisyon çalışmaların devam ederken, kuvvet ve saha çalışmaları da dün başladı. Sezon çalışmalarını kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve yönetimi de yakından takip ederken, çalışmalarda futbolcuların istekli oluşu teknik kadroyu sevindiriyor.

Kadro derinliği arttı
Gençler Birliği’nde geçtiğimiz sezon sakatlık yaşayan ve sezon başı takımla birlikte çalışmalara başlayan Abbas Osum, Emir Dolu ile Ahmet Orun’un dönmesi genç futbolculardan oluşan kadro açısından önemli olurken, genç futbolcu Ogün Dursun da takımda kalmayı tercih etmesi ile kadro derinliği sağlanmış oldu. Gençler Birliği’nde teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde haftada altı antrenman yaparak yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam edilirken en büyük sıkıntıyı antrenman yapacak saha bulma noktasında yaşıyor. Gençler Birliği’nde 12 Ağustos da hazırlık maçları başlarken ilk hazırlık maçı Gençlik Gücü ile yapılacak.

Transfer çalışmaları
Gençler Birliği’nde yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam ederken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Ahmet Ogan’nın verdiği transfer raporuna göre ihtiyaç duyulan mevkiler için girişim başlatan G.Birliği yönetimi, kısa sürede sonuç almaya çalışacak. Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Hüseyin Gökşan, Mehmet Çavuş, Ufuk Fırat, Mehmet Göktaş takımdan ayrılırken, genç kaleci Hamit Aykan ise yeni sezonda da aynı teknik kadro ile devam edilmesinden dolayı yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Transfer çalışılmalarını sürdüren yönetim, yabancı futbolcular Nınaemeka Juvenal Uzor, Abiye Joun Green’in durumuna göre hareket edileceği, iki üç isim üzerinde görüşmeler başlatıldığı, yapılan görüşmelerde olumlu sonuç almaya çalışılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur