1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İskele’de imzalar başladı
İskele’de imzalar başladı

İskele’de imzalar başladı

Bu sezon K-Pet Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençler Birliği, dün iki futbolcuyu kadrosuna kattı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Bu sezon K-Pet Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençler Birliği, dün iki futbolcuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz yıl Yeni Boğaziçi forması giyen Hüseyin Gökşan ve Geçitkale’nin kaptanlık görevini üstlenen Mehmet Çavuş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) gelerek kendilerini Gençler Birliği futbolcusu yapan imzayı attılar. Her iki futbolcunun bonservisli olarak gerçekleştirdikleri transferlerinde takımın teknik direktörü Ahmet Ogan ve yönetici Birol Şoför de hazır bulundu.

Sırada dört isim
Kadrosuna Hüseyin Gökşan ve Mehmet Çavuş’u katan Gençler Birliği’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda Türk Ocağı’nın kalecilik görevini üstlenen ve serbest transfer hakkından yararlanmak için müracaatta bulunan Ali Aydemir ile birkaç gün içerisinde sözleşme imzalanması planlanıyor. Aydemir’in yanı sıra Mağusa Türk Gücü futbolcuları Sami Ergazi ve Nurettin Gecekuşu ile yakından ilgilenen G.Birliği’nin iki futbolcuyu kadrosuna katma yolunda önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Bonservisi Cihangir’de bulunan Mustafa Bakır’ı transfer etmek isteyen G.Birliği, oyuncunun transferi yönünde çalışmalarına devam ediyor.

Yabancı arayışları
Öte yandan yabancı futbolcu konusunda da çalışmalarını sürdüren G.Birliği, Kıbrıslı Türk menajer Erdem Konyar vasıtası ile forvet ve ortasahaya iki futbolcu alma düşüncesinde. Denemeye alınacak oyunculardan beklenen performansın alınamaması halinde bonservisi G.Gücü’nde bulunan Eugene Koffie’yi kadrosuna katabilir. G.Birliği’nde Debola Ogunseye ve Kenneth Ngwoke isimleri de transfer listesinde yer alıyor.

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur