1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İskele’de görev Ayşen Selimoğlu’nun
İskele’de görev Ayşen Selimoğlu’nun

İskele’de görev Ayşen Selimoğlu’nun

CTP Kadın Örgütü İskele İlçesi’nin 7. Olağanüstü Kongresi, İskele İlçe Binası’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü İskele İlçesi’nin 7. Olağanüstü Kongresi, İskele İlçe Binası’nda gerçekleştirildi.

Kongreye Kadın Örgütü temsilcileri, MYK üyeleri, İskele İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Kadın Örgütü İskele İlçe Başkanlığı görevini yürüten Songül Nurçin görevi Ayşen Selimoğlu’na devretti. 

CTP açıklamasına göre, Kongrede İskele İlçesi Kadın Örgütü Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi. Kongrede divanın oluşturulmasının ardından sırasıyla konuşmalar, faaliyet raporunun okunması ve organların seçimi yapıldı. 

NURÇİN: “HER ZAMAN MÜCADELEYE HAZIRIM”

Kadın Örgütü İskele İlçe eski Başkanı Songül Nurçin, kongrede yaptığı konuşmada kişisel sebeplerinden dolayı görevinden ayrıldığını ancak ne zaman kendisine ihtiyaç duyulursa mücadele etmeye hazır olduğunu ifade etti. Nurçin, tüm CTP’li kadınların aynı amaç için bu yolda mücadele eden kocaman bir aile olduğunu belirtti. CTP Kadın Örgütü’nün ana hedefinin Kıbrıs adasına iki bölgeli, iki toplumlu, siyasi eşitliğe dayalı federal çözümü getirmek olduğunu dile getiren Songül Nurçin, en büyük ilkelerinin barış, demokrasi ve sosyal adalet olduğunu vurguladı. Nurçin konuşmasının sonunda katılanlara teşekkür etti. 

MÜLAZİM: “ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Kadın Örgütü İskele İlçesi 7. Olağanüstü Kongresi’ne katılarak konuşma yapan İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim ise, CTP’nin çok daha güzel günler göreceğini söyledi. Kadın Örgütü İskele İlçesi’nin daha önce birçok başarıya imza attığını dile getiren Mülazim, sorunları geride bırakıp yollarına devam edeceklerini vurguladı. Partinin İskele bölgesinde yeni dönemde daha da güçlenmesi için kadınlara büyük görev düştüğünü belirten Mülazim, daha fazla kadının Meclis’te yer alması gerektiği üzerinde durdu. Gelecek güzel günlere el ele yürüyeceklerini ifade eden Mülazim, çocuklarına, torunlara temiz bir gelecek bırakmak için çalışan tüm partililere teşekkür etti.

YEKTAOĞLU: “ÖNEMLİ BİR DÖNEMECE GİRİYORUZ”

Kadın Örgütü Genel Sekreteri Aybike Yektaoğlu geride kalan süreçte Songül Nurçin’le güzel bir dönem geçirdiklerini, şimdi önlerinde önemli bir dönemeç olduğunu ve bu dönemeci de Ayşen Selimoğlu başkanlığındaki yönetimle en iyi şekilde geçireceklerine inanç belirtti. Önlerinde iki seçim bulunduğunu anımsatan Yektaoğlu, İskele’de yapılacak çok şeyin olduğunu, her zaman yardıma hazır olduklarını belirterek yeni yönetime başarılar diledi. 

MERT: “HEDEF CTP’NİN TEK BAŞINA İKTİDARI”

CTP MYK üyesi Cemal Mert de parti olarak hedeflerinin tek başına iktidara gelmek olduğunu, bunda da Kadın Örgütü yetkililerinin büyük rol oynayacağını belirtti. Ayşen Selimoğlu ve yönetim kurulunun İskele İlçesine uzun yıllar hizmet vereceğini kaydeden Cemal Mert, Genel Başkan Tufan Erhürman ile Genel Sekreter Erdoğan Sorakın’ın selamlarını da kongreye iletti. 

SELİMOĞLU: “TOPLUMA ÖNCÜLÜK ETMELİYİZ”

Kongrede konuşan Kadın Örgütü İskele İlçe’sinin yeni başkanı Ayşen Selimoğlu, CTP’nin topluma öncülük edecek tek parti olduğunu, dönüşümü başarmaları gerektiğini belirtti. Ülkenin içinde bulunduğu koşulları göz önünde tutmaları gerektiğinin altını çizen Selimoğlu, siyasetin tepesinde yaşanan talan ve yalana son vermek için önlerindeki seçimlere çok sıkı şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Mücadeleyi ve dayanışmayı yükseltmeleri gerektiğini vurgulayan Ayşen Selimoğlu, kongreye katkı koyanlara teşekkür etti. 

İSKELE İLÇE YÖNETİM KURULU ŞÖYLE 

Kadın Örgütü İskele İlçe Başkanı Ayşen Selimoğlu’nun olduğu kongrede yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu: “Emine Mülazım, Meryem Muhtaronbaşı, Meral Sertsoy, Ziba Öztörel, Perihan Tolga, Huriye Bener, Ayse Kırçiçek ve Halide Sarıçizmeli”. Görev dağılımlarının bir sonraki toplantıda belirleneceği kaydedildi.

 

Bu haber toplam 2812 defa okunmuştur
Etiketler : , ,