1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İskele Rallisi için hazırlıklar tamam
İskele Rallisi için hazırlıklar tamam

İskele Rallisi için hazırlıklar tamam

KKTC Ralli Şampiyonası haftasonu İskele’de yapılacak olan yarış ile devam ediyor.

A+A-

 

KKTC Ralli Şampiyonası haftasonu İskele’de yapılacak olan yarış ile devam ediyor. Geleneksel hale gelen İskele Rallisi, bu sezon yine İskele Festivali kapsamında yapılıyor. Ralli her sezon olduğu gibi bu sene de iki günlük bir organizasyon ile gerçekleşiyor.

Bugün saat 16:00’da İskele meydanında seramonik startın yapılacağı rallide ekipler her sene olduğu gibi açılış etabı olarak Kıbrıs Haritası Etabı’nı geçecekler. Bu sene 3,5 kilometrelik harita etabının tersini, 2 tur üzerinden geçecek olan ekipler, start listesinin tersine göre tek tek etaba çıkacaklar.

İki farklı etabın 3’er kez geçileceği rallinin ikinci gününde ise ekipler önce 3 kez 11 kilometrelik Topcuköy etabını geçecekler. Yaklaşık 4 saatlik öğle arasının ardından ekipler bu kez 10 kilometrelik Sınırüstü etabını 3 kez ard arda geçecekler ve 19:30’da İskele meydanında yapılacak olan ödül töreninde podyumda yer almaya çalışacaklar.

Her sene olduğu gibi yine İskele Rallisi’nde birbirinden iddialı ekipler start alacak. 17 ekibin kayıt yaptırdığı yarışta birincilik mücadelesi olduğu kadar podyum mücadelesi de büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur