1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Işısal “Başarı bizi gururlandırdı”
Işısal “Başarı bizi gururlandırdı”

Işısal “Başarı bizi gururlandırdı”

“Kendi sınırlarımız içerisinde yer alan bir okulun elde ettiği bu başarı bizleri gururlandırmıştır”

A+A-

 

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, İlkokul Küçükler Voleybol Şampiyonası’nda birincilik elde eden Değirmenlik İlkokulu Kız Voleybol Takımı’nın başarısını tebrik ederek, “Kendi sınırlarımız içerisinde yer alan bir okulun elde ettiği bu başarı bizleri gururlandırmıştır” dedi.
Kıbrıs’ta spor adına birşeylerin başarıldığının altını çizen Işısal, spor alanında alt yapı çalışmalarına da daha çok önem verilmesi gerektiğini belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen İlkokul Küçükler Voleybol Şampiyonası’nda Alasya İlkokulu’nu 2-0 yenerek şampiyonluğu kazanan Değirmenlik İlkokulu Kız Voleybol takımı dün, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’ı ziyaret ederek, kupa sevinçlerini paylaştı.
Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Müdür Muavini Hasan Yurdakul ve kızları şampiyonaya hazırlayan beden öğretmeni Şevket Şafakoğluları ile Başkan Işısal’ı ziyaret eden Kız Voleybol Takımı, Işısal’a okullarının flamasını da taktim etti.
Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Kız Voleybol Takımı’nın bu yıl da gayet istekli ve arzulu çalışarak şampiyonluğu elde ettiklerini söyleyerek, takımın önümüzdeki hafta ise okullarını ve ülkemizi Türkiye’de temsil edeceklerini kaydetti.

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur