1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Işıl Işıl “Mesarya’nın Yıldızı”
Işıl Işıl “Mesarya’nın Yıldızı”

Işıl Işıl “Mesarya’nın Yıldızı”

Antrenman Sahası’nda yer alan açılışa 21 ‘A’ takım futbolcusu katılırken, kulüp başkanı Aytaç Karavezirler hedeflerini ligde ilk 5’i ve kupa finali olarak açıkladı.

A+A-

Necmi BELGE

Mesarya’nın Süper Lig’deki temsilcilerinden Cihangir dün 2013-2014 sezonunu açtı. Cihangir Antrenman Sahası’nda yer alan açılışta, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Futbol Federasyonu Asbaşkanı Ali Karavezileri ile çok sayıda bayan ağırlıklı taraftar hazır bulundu.
Yeni transferleri Mete Sağır, Nazım Aktunç, Burak Esendağ dahil 21 futbolcu ile açılan sezonda, bir diğer önemli transfer Celal Habeşoğlu ameliyat geçirdiği için antrenmanda yer almadı.
Bu arada, arı, minik ve genç takımdan oluşan 90 kişilik altyapı ordusu da açılışa renk kattı.

“İlk 5 ve kupa finali”

Açılıştan önce bir konuşma yapan başkan Aytaç Karavezirler, Cihangir’in hedefinin Süper Lig’de ilk 5 içerisinde yer alabilmek ve Federasyon Kupası’nda final oynamak olduğunu söyledi.
Bu sezonun her zamandan farklı olduğunu belirten Karavizerler,  bu saatten sonra görevin futbolculara düştüğünü vurguladı.
Karavezierler, bu nedenle futbolcularının kendilerine çok iyi bakmalarını ve disiplinli bir şekilde çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.
Başkan Karavezirler’den sonra söz alan Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Uşısal Belediye olarak, bölgenin tüm takımlarına sponsor olduklarını söyledi.
Işısal ne var ki, takım sayısının azaltılmasının bölge için daha iyi olacağını dile getirirken, Cihangir’in koyduğu hedeflere ulşaması için katkı koymaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“Bıraktığımız yerden”

Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün ise, yaptığı konuşmada, geçtiğimiz sezon yıl bıraktıkları yerden devam edeceklerini belirtti.
Cihangir’in köklü ve güçlü bir takım olduğunu ifade eden Özgürgün, futbolcularına güvendiğini ancak, en önemli hususun disiplinli bir takım olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmalardan kesilen kurbandan sonra, antrenör Uğur Çorba’nın nezaretinde günün ilk çalışması yapıldı.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur
Etiketler : ,