1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “İşe gelmeden maaş alanlar var…”
“İşe gelmeden maaş alanlar var…”

“İşe gelmeden maaş alanlar var…”

TDP adayı Hüdaoğlu, LTB Sanayi Bölgesi şubesini ziyaret etti

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dün sabah, LTB Sanayi Şubesini ziyaret etti. Ziyarette, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ve LTB eski asbaşkanlarından Hüseyin Moral da hazır bulundu.

TDP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre yapılan ziyarette Hüdaoğlu çalışanlarla bir araya gelerek, projelerin anlattı ve çalışanların sorularına yanıt verdi.
Göreve gelmesi halinde, öncelikli hedefinin “Çalışanların alın terinin karşılığını alması ve yıllardır gasp edilen sosyal haklarının tamamlanması” olacağını belirten Hüdaoğlu, “İşe gelmeyenler ile çalışmadan maaş çekmek niyetinde olanlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Çalışanlara ve halka rağmen bir şey yapmayacaklarını ve çalışanlarla aynı takımda olacaklarını ifade eden Suphi Hüdaoğlu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren çalışanlar ile zenginliği de fakirliği de paylaşma, Lefkoşa halkının da bolluk içinde kıtlık çekmesine son vereceğiz. LTB’yi komadan çıkararak, normal servise alacağız, bunun sözünü veriyoruz” dedi.
(tak)

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur
Etiketler : , ,