1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İşçi lojmanında yangın: 1 ölü
İşçi lojmanında yangın: 1 ölü

İşçi lojmanında yangın: 1 ölü

Magusa'da Arslan Mobilya'ya işçi lojmanında yangın çıktı, Şükrü Dağdelen(31) yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

A+A-

Mağusa’da  sabahın erken saatlerinde çıkan yangında 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen yanarak feci şekilde can verdi.

Mağusa’da mezarlık yolu olarak bilinen Asiler Yolu’nda faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Binnaz Arslan’ın yaptığı “Arslan Mobilya” isimli iş yerinde çalışan ve konu iş yerine ait lojmanda kalan 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen, ısınmak için gazlı soba yakıp uykuya daldı.  Dağdelen’in ısınmak için yakmış olduğu gazlı sobanın ateşinin yatağa temas etmesiyle birlikte odada dün sabah saat 03:00 raddelerinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucunda ise Dağdelen yanarak feci şekilde can verdi.

Dağdelen, arkadaşı kadar şanslı değildi… Uykuda olduğu için kurtarılamadı

Elde edilen bilgilere göre “Arslan Mobilya” isimli iş yerine ait lojmanın yakınlarında kalan vatandaşlar lojmandan yükselen duman ve alevleri görmesi üzerine lojmana koşarak kapıyı çaldılar. Ayni lojmanda yan odada kaldığı öğrenilen Ahmet Arı, canını son anda kurtarırken, Şükrü Dağdelen ise arkadaşı Ahmet Arı kadar şanslı değildi. Elde edilen bilgilere göre Şükrü Dağdelen’in kalmakta olduğu odada aşırı duman olduğu için odaya girilemediği ve uykuda olan Dağdelen’in kurtarılamadığı öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı…

“Arslan Mobilya” isimli iş yerine ait lojmanda çıkan ve Şükrü Dağdelen’in yanarak hayatını kaybetmesine neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu yatak odası tamamen yanarken, mutfak kısmı ise kısmen yandı. Yangında hayatını kaybeden Dağdelen’in cansız bedeni Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur
Etiketler : ,