1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşbirliğine yeşil ışık
İşbirliğine yeşil ışık

İşbirliğine yeşil ışık

“Ortak çalışma projesi” adı altında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Çetinkaya Divan Kurulu proje üzerinde anlaşmaya vardı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Henüz başkan ve yönetimini belirleyemeyen Süper Lig ekibi Çetinkaya Divan Kurulu, kulübün geleceğini garanti altına alma adına uzun vadeli işbirliği projesi sunduğu Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yetkilileri ile bir araya gelerek 10 yıllık anlaşma sağladı.
Yarın akşam yapılacak olan Çetinkaya genel kuruluna sunulacak olan “Ortak çalışma projesi”nin onay almasının ardından yürürlüğe girecek olan anlaşma ile Çetinkaya’nın ismi, GAÜ Çetinkaya olacak.

GAÜ Kurucu Rektör’ü Serhat Akpınar evet dedi
Süper Lig ekiplerinden efsane lakabıyla bilinen Çetinkaya’da, Divan Başkanı Bülent Dizdarlı ve ekibinin kulübün son yıllarda yaşadığı olumsuzlukları en azından 10 yıl daha yaşamamak için hazırladığı projenin GAÜ yetkilileri ile yapılan toplantı sonucu kabul görmesi camiada sevinç yarattı. “Ortak çalışma projesi” adı altında hazırlanan dosyayı görüşmek için Çetinkaya adına Divan Başkanı Bülent Dizdarlı ile Divan Kurulu üyesi Ferdinç Kılıç, GAÜ adına da Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ile GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Asım Vehbi yer aldı.
Çetinkaya Divan Başkanı’nın verdiği bilgiye göre, toplantının olumlu geçtiği ve kurucu rektör Serhat Akpınar’ın projeyi olumlu bulduğunun altını çizdi.

Yarın onaylanacak, Pazartesi resmiyete dökülecek
Çetinkaya Divan kurulu ile GAÜ yetkililerinin yaptığı toplantı sonrası yapılan açıklamada, projenin yarın yapılacak olan genel kurulun onayına sunulacağını ve genel kurulun vereceği onay sonrası, Pazartesi saat 14.00’te kulüp lokalinde imzaların atılacağı belirtildi. Taraflar Pazartesi yeniden bir araya gelecekler ve Çetinkaya’nın on yıllığına GAÜ Çetinkaya olduğunu resmileştiren protokole imza atacaklar.

Başkanlık seçimi 5 Ağustos’ta
Çetinkaya Divan Kurulu’ndan yapılan açıklamada, henüz başkanı bulunmayan Çetinkaya’da, tüm bunlar yapıldıktan sonra 5 Ağustos Çarşamba akşamı başkanlık seçimi ile genel kurul yeniden toplanacak ve o güne kadar çıkacak olan başkan adayına onay istenecek.
Bu arada başkanlık konusunda GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Asım Vehbi ismi üzerinde taraflar uzlaşıya varıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur