1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşbirliğinde ikinci yıl
İşbirliğinde ikinci yıl

İşbirliğinde ikinci yıl

Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği’ne geçtiğimiz yıl sponsor desteği veren Karpaz Gate Marina katkılarını bu yıl da süreceğini açıkladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Karpaz Gate Marina, yeni sezonda da Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği’ne sponsorluk desteğini sürdürme kararı aldı. Konu ile ilgili olarak Karpaz Gate Marina, dün spor basınına yönelik basın toplantısı düzenleyerek geçtiğimiz yıl başlattığı Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği voleybol takımlarına verdiği desteği bu yıl da devam edeceğini duyurdu. Karpaz Gate Marina Müdürü Deniz Akaltan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında Yeni Erenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı, Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği Genel Sekreteri Gürcan Yıkıcı, Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği Antrenörü Erdinç Serdahoğulları ve Erenköy Lisesi Müdürü Betül Yıkıcı hazır bulundu.

Akaltan: “Desteğimiz sürecek”
Basın toplantısında ilk sözü Karpaz Gate Marina Müdürü Deniz Akaltan aldı. Doğu Akdeniz sektörünün lideri, en büyük yabancı kaynaklı turizm yatırımı olan Karpaz Gate Marina’nın 2011 yılından bu yana destinasyon, faaliyet tanıtımı, istihdam ve çevre koruma konularına önem verdiklerini söyleyen Akaltan, sosyal sorumluluk projesi açısından eksikleri olduğunu, inandıkları bir karar doğrultusunda Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği’ne destek verdiklerini açıkladı. Bünyede bulunan 6 takımın aldığı başarılı sonuçların kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Akaltan “Y. Erenköy ve Dipkarpaz gibi izole olmuş bir bölgede böyle bir kulübün olması ve onlara destek vermek bizim için çok değerli” açıklamasında bulundu. Akaltan yöreyi bir parçaları halinde gördüklerini ve kendilerinin burada bulundukları süre içerisinde desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Mesut Yıkıcı: “Sezonu ‘başarı’ sloganı ile açtık”
Y. Erenköy Belediyesi Başkanı Mesut Yıkıcı yaptığı konuşmada Karpaz Gate Marina’nın verdiği desteğe teşekkür etti. Yıkıcı, çocuklar ve gençlere sunulacak hizmetlerin değerli olduğunu, belediyenin mali yapısını düzelterek gençlere daha fazla hizmet sunmayı amaçladıklarını, orta vadede de Gençlik Merkezi hedefleri olduğunu kaydetti. Sezonu “başarı” sloganı ile açtıklarını, bünyelerinde bulunan 80 gencin özerk yapıda bu sporu sürdürdüğünü söyleyen Yıkıcı, elde edilen başarıların kendilerini onore ettiğini sözlerine ekledi.

Betül Yıkıcı: “Önemli başarılar kazandık”
Erenköy Lisesi Müdürü Betül Yıkıcı konuşmasında bölgelerinde birçok yerleşim yerinden öğrencinin bulunduğunu ancak sosyal etkinlik açısından bölgenin yetersiz olduğunu belirtti. Yıkıcı, çocukların okulda verilenlerle yetindiğini, son 10 yıldır kapalı spor salonunun yapılması ile voleybol oynadığını, bu konuda antrenör Erdinç Serdahoğulları’nın etkili eğitim şartlarını bilen birisi olduğunu söyledi. Son yıllarda voleybolda önemli başarılar kazandıklarını, voleybol sayesinde öğrencilerin burslu olarak eğitim yaşamlarını sürdürdüklerini kaydeden Yıkıcı, Karpaz Gate Marina’nın sorumluluk anlayışı ile yaklaşımının kendilerini rahatlattığını ve mutlu ettiğini dile getirdi.

Gürcan Yıkıcı: “Güçlü bir destek arkamızda”
Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği Genel Sekreteri Gürcan Yıkıcı yaptığı konuşmada büyümeleri için arkalarında güçlü bir desteğin bulunması gerektiğini, bu desteğin Karpaz Gate Marina tarafından sağlandığını belirtti. Kulüp olarak görevlerinin sporcu ve antrenörlerin rahat bir şekilde çalışması olduğunu söyleyen Yıkıcı “Çıtayı yükseltme noktasında Karpaz Gate Marina’nın maddi manevi desteği bizi rahatlattı” açıklamasında bulundu.

Serdahoğulları: “Eğitimin meyvelerini almak mutlu ediyor”
Basın toplantısında son olarak sözü Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği Antrenörü Erdinç Serdahoğulları aldı. Avtepe Spor Kulübü ile başlayan bölge voleybolunun gelişim sürecinin Yeni Erenköy Belediyesi’ne bağlandığını söyleyen Serdahoğulları bölgeye spor salonunun açılması ile voleybola bakış açısının arttığını belirtti. Bölgede ilkokulda basketbol, ortaokul ve lisede voleybolun olduğunu ve bu iki branşın çakıştığını söyleyen Serdahoğulları, voleybolda verilen temel eğitimin ardından meyve alınmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Gücünün el verdiği sürece bölgesine hizmet vermek istediğini, sıkıntıların olduğunu ancak bu sıkıntıların kendilerini yıldırmadığını söyleyen Serdahoğulları, “Karpaz Gate Marina’nın gücünü yanımıza aldık. Bu gücün vereceği motivasyonla ilerlemek istiyoruz. Ülkemizde futbol birinci branş olabilir ama salon sporları üvey evlat muamelesi görmemeli, önem verilmesi gerekli” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından Karpaz Gate Marina gezildi ve basın toplantısı noktalandı.

 

Fotoğraflar: Eren Şişik

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur