1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşbirliği sürecek
İşbirliği sürecek

İşbirliği sürecek

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelen Oben’in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Gürkan, Raif Özgüren, Tahir Topaloğlu ve Osman Dinler de yer aldı.

 

Oben: “Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Ziyarette konuşan KTSYD Başkanı Çelen Oben, KTFF ile KTSYD’nin her yıl işbirliği içerisinde çalıştığını belirterek, bu yıl da işbirliğinin geliştirilerek sürdürme dileği içerisinde olduklarını söyledi. Oben, bu konuda fikir alış verişi yapmak ve her yıl sezon öncesi oynanan KTSYD Kupası ile ilgili düşünceleri paylaşma için söz konusu ziyareti gerçekleştirdiklerini aktardı. KTFF’nin KTSYD ile işbirliğinde beklentilerini de ortaya koyarak Kıbrıs Türk futbolunun daha iyiye gidebilmesini amaçladıklarını belirten Oben, dernek olarak üzerlerine düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

 

Sertoğlu: “Ülke sporunun tanıtımı için daha güçlü birşeylerin yapılması gerek”

Sözlerine KTSYD Yönetim Kurulu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, federasyon ile derneğin her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğunun altını çizdi. KTSYD’nin Kıbrıs Türk futboluna daha iyi nasıl hizmet verebilme noktasında çalışmalar yaptığını, bundan sonra birlikte ülke futbolu, sporu ve gençliğini dünyaya tanıtabilme noktasında da çalışmaya devam edeceklerini belirten Sertoğlu, değişen dünya ve teknoloji ile bilginin bir düğme ile dünyaya servis edildiğini söyledi. Bu noktada birlikte daha güçlü birşeylerin yapılması gerektiğini kaydeden Sertoğlu, spor yazarlarının yapabileceği, kendilerinin de destek verebileceği çok şeylerin olduğunu dile getirdi.

 

“Desteğe hazırız”

Sezonun yaklaştığını, yeni sezon öncesi KTSYD’ye mensup üyelerin ihtiyaçlarını gidererek statların tam lige nasıl hazır olabileceği noktasında birlikte hareket edilebileceğini söyleyen Sertoğlu, spor yazarlarının ülke sporunun tantımına katkı sağladığını, bunu dünyaya nasıl daha güçlü şekilde duyurulabileceği konusunda önerilere ve desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaret anısına KTSYD Başkanı Çelen Oben, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na bir plaket takdim etti.

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur
Etiketler : ,