1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İŞBİRLİĞİ MASAYA YATIRILIYOR
İŞBİRLİĞİ MASAYA YATIRILIYOR

İŞBİRLİĞİ MASAYA YATIRILIYOR

Çetinkaya’nın bir süre önce “Ortak çalışma projesi” adı altında Girne Amerikan Üniversitesi’ne sunduğu işbirliği teklifi, bugün taraflar arasında resmi olarak görüşülecek

A+A-

Henüz başkan ve yönetimini belirleyemeyen Süper Lig ekibi Çetinkaya, geleceğini garanti altına alma adına uzun vadeli işbirliği projesi sunduğu Girne Amerikan Üniversitesi ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek.

Haftalardır gerçekleştirdiği genel kurullarda başkan bulma ve yönetim kurma sıkıntısı çeken Lefkoşa’nın sarı kırmızılı kulübü Çetinkaya, daha önce işbirliği yapma adına proje sunduğu GAÜ yöneticileri ile bugün görüşecek.

Bugün görüşecekler
Görüşmede “Ortak çalışma projesi” adı altında bir süre önce GAÜ’ye sunulan önerilerin görüşüleceği toplantı saat 17.00’de kulüp lokalinde yapılacak. Toplantıda iki camianın ortaklık ile ilgili düşünceleri ve koşulları masaya yatırılacak. Tarafların mutabakat sağlaması halinde hazırlanacak ortak metinle Çetinkaya ve GAÜ üst yönetim kademelerinin vereceği onayla proje hayata geçecek.

Önce işbirliği, sonra başkanlık genel kurulu
Bugün gerçekleştirilecek toplantıda anlaşma sağlanması halinde taraflar Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurulda işbirliği projesinin hayata geçmesi için onay verecekler. Sarı kırmızılılar 3 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştireceği bir diğer genel kurul ile de uzun süredir belirsizliğini koruyan başkanlık seçimini gerçekleştirmeye çalışacak.

İki tarafın çıkarları
Çetinkaya geçtiğimiz haftalarda hazırladığı “Ortak  çalışma projesi”ni GAÜ yetkililerine sunmuştu. Her iki tarafa da sağlanacak avantajların yer aldığı projenin en az 5 yıllık olması, GAÜ isminin Çetinkaya ile kullanılması, kısa ve orta vadede lokal, orta ve uzun vadede olası bir anlaşma ile global olarak kazanılacak avantajların yanı sıra karşılıklı kazanılacak yararlar belirtilmişti.

Bu haber toplam 1623 defa okunmuştur