1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İş yerine ait 14 bin 274 TL’yi çaldı
İş yerine ait 14 bin 274 TL’yi çaldı

İş yerine ait 14 bin 274 TL’yi çaldı

Mağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı “Dağlı Trading Ltd.” isimli işyerine ait 14 bin 274 TL’yi sirkat etmekle suçlanan M. T tutuklandı.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı “Dağlı Trading Ltd.” isimli işyerine ait 14 bin 274 TL’yi sirkat etmekle suçlanan M. T tutuklandı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Paraları şirkete vemedi…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Özgüç, “Dağlı Trading Ltd.” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlı M. T’in 2014 yılı Haziran ve Kasım ayları arasında Lefkoşa ve Girne’de çeşitli iş yerlerine satmış olduğu mallara karşılık müşterilerden tahsil ettiği toplam 4 bin 274 TL’yi şirket muhasebesine teslim etmeyip sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özgüç, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur