1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU!
İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU!

İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU!

İş insanı Ümit Hansel Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki iş yerinde bu sabah ölü bulundu.

A+A-

İş insanı Ümit Hansel (E56) Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki iş yerinde bu sabah ölü bulundu. Polisten edinilen ilk bilgilere göre olay, bu sabah saat 08.30 sıralarında Salahi Hansel Ahşap Doğrama Atölyesi’nde bir çalışanın işyerini açmaya geldiği sırada öğrenildi.

Hansel'in silahla vurulma sonucu öldüğü öğrenildi. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin yanı sıra üst düzey polis yetkilileri olay yerindeki araştırma ve soruşturmasını sürdürüyor. Polis, cinayet veya intihar ihtimali üzerinde duruyor

Polis Basın Subaylığı Hansel'in ölümü ile ilgili şu bilgiyi paylaştı;


11.12.2014 tarihinde, saat 08.30 sıralarında, Lefkoşa’da Ümit HANSEL (E-56) Salahi Hansel Ltd. isimli işyeri içersinde kendisine ait tabancası ile kalp hizasına, göğüs kısmına ateş etmek  suretiyle intihar etmiştir.
Olay yerinde müteveffanın cesedi, adli tıp uzmanı tarafından muayene edilmiş, ceset üzerinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmamıştır.
Aynı gün, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde müteveffanın cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucunda müteveffanın ölüm sebebinin “ ateşli silah yaralanması, iç organ yaralanması ve iç kanama” olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

 

Bu haber toplam 2536 defa okunmuştur