1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘İş kazası’ zanlısı serbest
 ‘İş kazası’ zanlısı serbest

‘İş kazası’ zanlısı serbest

Mağusa’da geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen iş kazasında Aydın Nurçin’in ölümüne neden olan zanlı T. Ü. Z dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen iş kazasında Aydın Nurçin’in ölümüne neden olmakla suçlanan zanlı T. Ü. Z, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu başkasının ölümüne neden olma” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Halil Oranlı, 10 Nisan tarihinde zanlı aleyhine başlatılan “Tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu başkasının ölümüne neden olma” meselesi ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını açıkladı. Zanlının KKTC vatandaşı olduğunu söyleyen Oranlı, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını ve davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin sürüş ehliyetinin geçici olarak iptal edilmesini talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 7 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Toroslu, ayrıca zanlının  davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin motorlu araç kullanmaktan men edilmesine ve sürüş ehliyetinin geçici süreliğine iptal edilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur
İlgili Haberler