1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İrfan Günsel Kongre Merkezi törenle 15 Kasım’da açılıyor…
İrfan Günsel Kongre Merkezi törenle 15 Kasım’da açılıyor…

İrfan Günsel Kongre Merkezi törenle 15 Kasım’da açılıyor…

Yakın Doğu Üniversitesinin 15 Kasım’da açılışını yapacağı 10 katlı yeni Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası ile birlikte 1000 kişilik İrfan Günsel Kongre Merkezi de hizmete giriyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesinin 15 Kasım’da açılışını yapacağı 10 katlı yeni Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası ile birlikte 1000 kişilik İrfan Günsel Kongre Merkezi de hizmete giriyor.

Her türlü toplantı ve etkinliğe hizmet verebilecek birbirinden farklı büyüklük ve işlevsellikte olan 1000 kişilik kapasiteye sahip 4 konferans salonu ve 10 toplantı odasından oluşacak olan İrfan Günsel Kongre Merkezi’nin de hizmete gireceği belirtildi.

Ulusal ve uluslararası toplantı, panel ve konferanslara ev sahipliği yapacak olan İrfan Günsel Kongre Merkezi, farklı büyüklüklerde çalışma ofisleri ile Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde bulunan Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nden sonra ikinci kapsamlı merkez olacak.

Modern bir eğitim-öğretim kurumu görevi görecek olan İrfan Günsel Kongre Merkezi, konferans, toplantı, seminer, çalıştay ihtiyaçlarına, sunum-gösterim imkanları ve konforlu ortamıyla ideal bir alternatif olacak.

Son teknolojik sistemler kullanılacak…

Teknolojinin yeniliklerini bir araya getiren İrfan Günsel Kongre Merkezi’ndeki tüm salonlarda internet bağlantısı, projeksiyonlar, akıllı tahta sistemi, son teknoloji ışık ve aydınlatma sistemi, simultane çeviri sistemleri ile ses ve görüntü hizmetleri eş zamanlı olarak bir arada sunulacak. Salonlarda bulunan ekranda organizasyon sırasında çeşitli grafik ve animasyon gösterileri sunulabilecek. Ayrıca İrfan Günsel Kongre Merkezdeki tüm salonlar akustik özellikte olup, merkezi otomasyon sistemi ile yönetilecek.

Konfor ve insan güvenliği düşünülerek tasarlanmış İrfan Günsel Kongre Merkezi, merkezi ısıtma-soğutma sistemiyle donatılmış, misafirlerini en rahat şekilde ağırlamak için hijyen kuralları ve koşulları çerçevesinde hizmet verecek. Farklı coğrafyalardan farklı kurumlardan alanlarında uzman kişilerin katılımıyla İrfan Günsel Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan panel, seminer ve toplantılar, çağdaş eğitim bilimine katkı koyacak hem de evrensel biliminin gelişmesini de sağlayacak. Düzenlenecek etkenliklerle bilim dünyası kapımıza kadar getirilirken, teknoloji, tıp, sağlık, eğitim, sosyal bilimler ve diğer alanlarda düzenlenecek toplantılar, bilim dünyasına yeni kazanımlar, perspektifler ve düşünce yapıları kazandıracak. Ayrıca, üniversite toplum işbirliği ağı oluşturulmasına vesile olacak olan İrfan Günsel Kongre Merkezi, günümüzde küreselleşen dünyanın gerekleri olan evrensel ve çağdaş gelişmeye kapı aralayacak.

Bu haber toplam 2592 defa okunmuştur