1. HABERLER

  2. EMLAK

  3. IQ Global Emlak Lefkoşa’da
IQ Global Emlak Lefkoşa’da

IQ Global Emlak Lefkoşa’da

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründeki en büyük şirketlerinden IQ Global Emlak Lefkoşa’da hizmet vermeye başladı.

A+A-

Emlak Sektörüne yön veren markalardan IQ Global, hızlı büyüme süreciyle, Girne’de açtığı ikinci ofisinin ardından gelen talepler üzerine bu kez de rotasını Lefkoşa’ya çevirdi.

IQ Global Emlak, 26 Mayıs günü birçok seçkin davetlinin katılımına ev sahipliği yaparak 3. şubesini de Lefkoşa’da açtı. 

2002 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlayan IQ Global Emlak, dinamik ve güvenilir kadrosu ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak emin adımlar ile büyüyor.

Sahip olduğu ilkelerden ödün vermeyen firma, ayni zamanda proje danışmanlığı, fizibilite, yatırım danışmanlığı ve emlak danışmanlığı ile sektörde en büyük portföye ve müşteri potansiyeline sahip şirketler arasına girmeyi başardı.

“Sektörün nabzını tutarak bir dünya markası olma yolunda ilerliyoruz”

IQ Global Emlak Genel Müdür’ü Vedat Mısırlısoy, açılışta yaptığı kısa konuşmada şunları dile getirdi;

“Uzun yıllar tapu ve kadastronun genel müdürlüğünde görev yapıp, Kıbrıs’ta tapu ve kadastronun geçmişi, bugünü ve geleceği konusunda önemli akademik çalışmalar yaparak, gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanlarında da büyük deneyim kazanarak, 1996 yılında Emlak Pazarı Adı ile ilk gayrimenkul danışmanlık şirketini kurduk.

1996 Yılında Kıbrıs’ın ilk kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketi olan IQ Global Emlak, sektörün nabzını tutarak bir dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Sürekli kalite anlayışı ve sürdürülebilir bir büyüme için müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız güvenirliliğini öne çıkarıp danışmanlık hizmetleri ile müşteri portföyünü en üst düzeyde tutmaktadır.

Tamamen yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak markası olan IQ GLOBAL Real Estate sektörünün en büyük oyuncusu”

Sınırları aşmaya hazırlanıyor

Gayrimenkul sektöründe bilgi ve iletişimin en önemli unsurlar olduğunu ifade eden Vedat Mısırlısoy, bu sektörde yer alacak kişilerin emlak pazarlamasından, hukuka vergi ve mevzuattan iletişime, tapudan, imara kadar kuvvetli bir donanıma sahip olması ve bu bilgilerin güncel tutması gerektiğini kaydetti. Şirket bünyesindeki ekibe de bu yönde eğitimler verildiğini kaydeden Mısırlısoy, farklarını bu şekilde ortaya koyduklarını belirtti.  

Bu markayı, gelen talepler üzerine K.K.T.C dışına taşımayı da düşündüklerini dile getiren Mısırlısoy, Türkiye’den ve diğer ülkelerden gelen francising  tekliflerini de  en kısa sürede değerlendirmeye alacaklarını  dile getirdi.

 

 

 

 

Bu haber toplam 7378 defa okunmuştur
Etiketler : ,