1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İpi Yenicami göğüsledi
İpi Yenicami göğüsledi

İpi Yenicami göğüsledi

İpi Yenicami göğüsledi

A+A-

 

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen U15 Ligi, geride bıraktığımız hafta içerisinde oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Yenicami ile Mağusa Türk Gücü’nün rakip olduğu final karşılaşmasında gülen taraf 3-1’lik skorla Yenicami oldu ve siyah beyazlılar geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kupayı müzesine götürdü.

FİNALİSTLER KAYIPSIZ GELDİ

Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl ana sponsoru olmadan oynanan U15 Ligi, Nisan ayı sonunda başladı. Yapılan müracaatlar ve çekilen fikstürün ardından 32 takım iki tanesi altışarlı, dört tanesi beşerli olmak üzere toplam altı gruba bölündü. Grup aşamasının yanı sıra son 16 turu, çeyrek final ve yarı finali kayıpsız geçen Yenicami ve Mağusa Türk Gücü takımları finale yükselen ekipler oldular.

DEĞİRMENLİK’TE GÜLEN YENİCAMİ

Final karşılaşması 29 Haziran Perşembe günü Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynandı. Rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Yenicami, kupayı kazanma başarısı gösterdi. U15 Liglerinin başlamasından bu yana her sezon final oynayan ve bu kupayı bir kez rakiplerine kaptıran Yenicami, bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşadı. Karşılaşmada siyah beyazlıların gollerini Efe Türker Var, Berkem ve Cemre Piro kaydederken, Mağusa Türk Gücü’nün tek golünü penaltıdan Mert Çörü attı.

MAÇ SONUNDA GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Karşılaşmanın bitişi güzel görüntülere sahne oldu. Finali kaybeden Mağusa Türk Gücü’nde üzülen futbolcuları Yenicami oyuncuları teselli etti. Mağusa Türk Gücü oyuncuları ve teknik heyeti Yenicami oyuncularını şampiyonluklarından dolayı kutlarken, her iki kulübün başkanı maç öncesi sergiledikleri dostluk örneğini maç sonunda da gösterdi.

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 270. Sayısı

Adres Kıbrıs 270. Sayısı