1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Instagram Fotoğraf Yarışması için heyecan dorukta
Instagram Fotoğraf Yarışması için heyecan dorukta

Instagram Fotoğraf Yarışması için heyecan dorukta

Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.com ve www.kktcfoder.com sayfalarından ulaşılabiliyor.

A+A-

 

Telsim ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği’nin (FODER)  Kıbrıs’ta bir ilke imza atarak instagram üzerinden düzenlediği “Kıbrısın Sembolleri” temalı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen kişileri bilgilendirmek amacıyla FODER binasında bir toplantı düzenlendi. 

Yarışmanın jüri başkanı ve danışmanı Altuğ Galip ile FODER üyesi Ebru Derviş’in bilgilendirme yaptığı toplantıda yarışmanın aşamaları ve instagramda fotoğraf paylaşımı ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verdi.

Fotoğrafseverlerin instagram hakkındaki tüm sorularına yanıt buldukları toplantıda, Konuşmacılar, yarışmanın katılım koşulları hakkında da detaylı bilgiler vererek, katılımcıların yarışmanın şartnamesine www.kktctelsim.com ve www.kktcfoder.com adresinden erişebileceği bilgisi yeniden paylaştı.

#KIBRISINSEMBOLLERİ 15 Ekim’e kadar paylaşılacak

1 Eylül’den itibaren sosyal medyadaki yerini almaya başlayan fotoğraflar, #Kibrisinsembolleri ve @kktctelsim etiketiyle instagram hesaplarında paylaşılıyor. Katılımcılar Kıbrıs’ı anlatan fotoğrafları 15 Ekim’e kadar paylaşacak. Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.com ve www.kktcfoder.com sayfalarından ulaşılabiliyor.

Fotoğraf severlerin gözünden “Kıbrıs’ın Sembolleri”ni sosyal medya üzerinden büyük kitlelerle paylaşmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenleri birbirinden güzel ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisine Nikon 7100 18-105 mm Fotoğraf Makinesi; ikincisine Vodafone Smart 6 Plus; üçüncüsüne Vodafone Smart Tab II 7inc hediye edilecek. Telsim Özel Ödülü Vodafone Smart 6, mansiyon ödülü olarak ise Power Bank armağan edilecek. Yarışmanın sergisi Kasım ayında düzenlenecek.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur