1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İnşaattan düşen işçi HAYATINI KAYBETTİ
İnşaattan düşen işçi HAYATINI KAYBETTİ

İnşaattan düşen işçi HAYATINI KAYBETTİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin Bilişim ve Teknoloji Binası’nda devam etmekte olan inşaatın ikinci katından düşen Şevket Kaplan hayatını kaybetti

A+A-

SON DAKİKA

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin Bilişim ve Teknoloji Binası’nda devam etmekte olan inşaatın ikinci katından düşen Şevket Kaplan dün akşam saat 22:15'te hayatını kaybetti.

 

----------------------------------

Feray Yalçuk

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin Bilişim ve Teknoloji Binası’nda devam etmekte olan inşaatın ikinci katından düşen Şevket Kaplan ağır yaralandı. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Kaplan’ın hayati tehlikesi bulunuyor.

Polis Basın Subaylığı “iş kazası değil” dedi
Olayla ilgili bilgi almak için ulaştığımız Polis Basın Subaylığı, Şevket Kaplan’ın dün 16.00 sularında zemin kattan bodrum katına düştüğünü açıkladı. Olayın soruşturmasının sürdüğünü kaydeden Polis Basın Subaylığı,  detaylı bilgi veremeyeceklerini belirtti, olayın mesai saati dışında olmasından ötürü iş kazası olarak kayda geçmediğini kaydetti.


Hastanenin önünde yalnız beklediler…
Kazanın ardından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Şevket Kaplan’ın yakınları Hastanenin önünde yalnız bekledi.

Abdest alırken düştü…
Şevket Kaplan’ın kardeşi Hasan Kaplan, kardeşinin abdest alırken ikinci kattan zemine düştüğünü ve olaydan 15 – 20 dakika sonra fark edildiğini belirtti. Hasan Kaplan, olayın 16.00 sularında gerçekleştiğini kaydetti.

Çelişkili ifadeler…
Şevket Kaplan’ın kardeşi Hasan Kaplan, kardeşinin ikinci kattan zemin kata düştüğünü açıklarken, Polis Basın Subaylığı, Kaplan’ın zemin kattan bodrum katına düştüğünü açıkladı.

Basına engel!
Haber almak için Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne giden basın mensupları, UKÜ’de görevli güvenlik görevlileri tarafından engellendi.
“Özel mülktür, giremezsiniz” şeklinde konuşarak basını içeri almayan görevliler, gazetecilerin haber yapma, halkın da haber alma hakkını elinden aldı.


--------------------------------------------------------------------

Acı tablo: 5 yılda 989 yaralı, 24 ölü

2011:270 yaralı, 6 ölü
2012:214 yaralı,4 ölü
2013:230 yaralı,7 ölü
2014: 234 yaralı, 6 ölü
2015(Mart ayı itibariyle): 41 yaralı, 1 ölü

Bu haber toplam 5117 defa okunmuştur