1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İnşaat sektörüne yeni bir ivme
İnşaat sektörüne yeni bir ivme

İnşaat sektörüne yeni bir ivme

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Genel Kurulu’nda yarışacak olan başkan adayları YENİDÜZEN’e konuştu, projelerini aktardı.

A+A-

Didem MENTEŞ
Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği bugün yeni başkan ve yönetimini belirliyor. 200 kişinin oy kullanacağı Genel Kurul’da bugün Faik Dağaştı, Ahmet Baştaş ve Hasan Tosunoğlu yarışacak.
Seçim öncesi YENİDÜZEN’e konuşan başkan adayları, prestijini kaybeden sektörün yeniden iyileşmesi ve yeni bir ivme kazandırılması için bu göreve talip olduklarını dile getirdi.

Aşan Limited Direktörü Faik Dağaştı, son 8 aydan beri başkanlık yaptığını ve birçok projeye imza attıklarını belirterek, bazı yasaları hayata kazandırarak inşaat sektöründe kanayan yaraların yavaşça kapanmaya başladığına vurgu yaptı.

İlk iş olarak Müteahhitler Birliği’nden başlamak hedefinde olduğunu belirten Baştaşlar İnşaat Direktörü Ahmet Baştaş, son yıllarda, yönetim nedeniyle yaşanan sıkıntıların ele alınacağını belirti. Baştaş, uzun yıllar hükümet ile süre gelen sorunlarında ele alınacağına vurgu yaptı.

Tosunoğlu Group Direktörü Hasan Tosunoğlu ise Müteahhitler Birliği’nde değişim, gelişim ve ilerleme için aday olduğunu, birliğin yeniden ülkenin en etkin ve en saygın kurumlarından biri haline getireceğini hedeflediğini belirterek, Müteahhitler Birliği’ne yeniden hak ettiği saygınlığı kazandırmanın en önemli projesi olduğunu aktardı.

Haberin detayları Yenidüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur
Etiketler :