1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. İngilizceyi Konuşarak Öğrenmeyi Denediniz Mi?
İngilizceyi Konuşarak Öğrenmeyi Denediniz Mi?

İngilizceyi Konuşarak Öğrenmeyi Denediniz Mi?

Ülkemizde dâhil olmak üzere tüm dünya ülkelerinde geçerli dil olarak kabul görmüş İngilizce dili küçük yaştan itibaren özenle üzerinde durulan bir konudur.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Ülkemizde dâhil olmak üzere tüm dünya ülkelerinde geçerli dil olarak kabul görmüş İngilizce dili küçük yaştan itibaren özenle üzerinde durulan bir konudur. Anaokullarında başlatılan bu eğitim ilkokuldan üniversiteye kadar sürekli karşınıza çıkan bir dildir. Öğrenmesi son derece basit bir dildir. Telaffuz açısından da kesinlikle zorlanmayacağınız bir dildir. Anaokulu dönemlerinde başlangıç yaptığınız bu dilde merak çok önemlidir. Ne kadar öğrenmek için çaba sarf ederseniz o kadar daha hızlı öğrenebilirsiniz. Ciddiyet ve özen gösterildiği sürece kısa sürede öğrenip pratik yapabilecek seviyeye gelebilirsiniz. Sizi diğer kişilerden ayıracak en önemli özelliğiniz yabancı dil seviyenizdir. Dolayısıyla iş hayatınızda başarılı olmanıza yardımcı olacak en önemli özellik dil bilmekten geçer. Günümüzde iyi bir konumda hizmet vermeniz ya da konumunuzun iyi olabilmesi bu dile de bağlıdır. Küçük yaşlarda zorunlu olması sebebiyle öğrenmekte güçlük çektiğiniz bu dil aslında sevdiğiniz sürece daha rahat öğreneceğiniz bir dildir.

Teknolojinin ilerlemesiyle beraber ortaya çıkan yepyeni hizmetler hayatımızı kolaylaştırma konusunda da oldukça başarılıdır. Evinizden bir tıkla satın aldığınız üründen tutun da dünyada olup biteni bir tık ile öğrenebildiğiniz teknoloji çağındayız. İngilizceyi öğrenmek için aslında çok fazla zaman ayırmanıza da gerek yoktur. Http://konusarakogren.com/blog/ingilizce-konusma-oneri/ adresinden canlı dersler eşliğinde İngilizceyi daha rahat öğrenebilirsiniz. Siteyi incelediğinizde üst düzey hizmet veren doktorlardan mühendislere kadar herkes tercih ettiğini görebilirsiniz. Siteye üyelik işleminizi gerçekleştirmeden önce site hakkında detaylı bilgi ve yorumlara ulaşıp sonrasında karar verebilirsiniz. Üyelik işleminizden sonra sitede hizmet veren yurtdışından sizi arayan telefona cevap vermeniz yeterlidir. Arayan öğretmen sizin dil seviyenizi ölçer. Buna uygun seviyeden başlayıp anadiliniz gibi İngilizce öğrenmek için temelleri atmış olursunuz. Kurumsal olarak hizmet veren sitede dersler sizin uygunluk durumunuza göre de ayarlanabilir. Canlı olarak çayınızı yudumlarken izleyeceğiniz öğretmeninize istediğiniz soruyu yönlendirebilirsiniz. Ders sonrası konuyu pekiştirmek adına yapacağınız testler ile başarı oranınızı olumlu yönde ilerler.

İngilizceyi bilmek için ne çok fazla sözcük sayısına ne de grammer kurallarını eksiksiz bilmenize gerek vardır. Pratik yaptığınız sürece kelime dağarcığınız da artar, grammer yapısını da düzgün bir şekilde kullanabilirsiniz. Pratik yapmak için meraklı olmak İngilizce içerikli kitaplar ya da dergiler okumalısınız. İngilizce sözlük her zaman yanınızda olmalıdır. Merak ederek açtığınız sözlükten öğreneceğiniz bir kelime hafızanızda direk kalacaktır. Ülke şartlarından iyi bir konumda çalışabilmeniz için mutlaka İngilizceyi iyi bir seviyeye getirmeniz gerekir. Ülkemizde birçok şirket hatta holdinglerin mutlaka yurtdışı ile bağlantıları vardır. Gerek ithalat gerekse ihracat konusunda bağlantılı hizmet veren yüzbinlerce şirket vardır. İyi bir konum için ve rahat bir gelecek için İngilizceyi öğrenmekte fayda vardır. Evinizden televizyon izler gibi canlı yayın derslerine katılabileceğiniz bu siteyi mutlaka araştırmanızda fayda vardır. İngilizceyi konuşarak öğrendiğiniz bu sitede her şey hayal ettiğiniz gibi...

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur