1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. İlkokullar arası kompozisyon yarışması
İlkokullar arası kompozisyon yarışması

İlkokullar arası kompozisyon yarışması

“Tasarruf, kooperatifçilik ve hayallerim” konulu ilkokullar arası kompozisyon yarışması başladı.

A+A-

 

Kooperatif Merkez Bankası'nın (Koopbank) düzenlediği ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliği içerisinde gerçekleştirilen “Tasarruf, kooperatifçilik ve hayallerim” konulu ilkokullar arası kompozisyon yarışması başladı. Yarışma, ilkokul öğrencilerinin tasarruf bilinci ve kooperatifçiliği tanıması, bu çerçevede çocukların hayallerini de içeren kompozisyonları ile açık ve etkili anlatımla kendilerini ifade etmesini amaçlıyor.

İlkokul 4’ncü ve 5’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen yarışmanın son başvuru tarihi ise 14 Nisan, 2017 olarak açıklandı. Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüllerin verileceği yarışmada, her katılımcıya katılım sertifikası ve dereceye giren okullara ise plaket verilecek.

Koopbank tarafından okullara dağıtılan ve bankanın internet sitesinden de verilen “Bilgi Dosyası” ile kooperatifçilik ve Kıbrıs’ta kooperatifçiliğin tarihçesi ile öğrencilerin daha sağlıklı bilgi edinmesi sağlanıyor.

Yarışmada birinci gelecek öğrenciye laptop bilgisayar, ikinci gelecek öğrenciye tablet bilgisayar ve üçüncü gelecek öğrenciye ise dijital fotoğraf makinesi ödül olarak verilecek. Mansiyon ödüllerinin de olduğu yarışmanın ödül töreni ise 12 Mayıs, 2017 tarihine gerçekleştirilecek.

Koopbank Halkla İlişkiler ve Reklam bölümünden yapılan açıklamada Koopbank’ın www.koopbank.com  internet sitesinden yarışma ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşılabileceği kaydedildi.  Hem öğretmenler, hem öğrenciler, hem de veliler www.koopbank.com üzerinden kooperatifçilik, Kıbrıs’ta kooperatifçiliğin tarihçesi ve daha birçok bilgiye hazırlanan “bilgi dosyası” yardımı ile de ulaşabiliyor.

 

Bu haber toplam 3584 defa okunmuştur
Etiketler : ,