1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk yarış Alevkayası’nda
İlk yarış Alevkayası’nda

İlk yarış Alevkayası’nda

Cyprus Trail Runners tarafından düzenlenen Run Wild (Vahşi Koşu), her ayın ilk Pazar günü koşulacak ve puanlama sistemi ile 4 ay boyunca gerçekleştirilecek

A+A-

Kıbrıs'ta çok uluslu bir grup koşu gönüllüsü sporcunun aynı çatı altında toplandığı Cyprus Trail Runners, Eylül ayında başlayacak ve dört ay sürecek keyifli bir organizasyon gerçekleştiriyor. Run Wild (Vahşi Koşu) adı verilen ve her ayın ilk Pazar günü koşulacak olan uzun soluklu yarışta lig usulü puanlama sistemi kullanılacak. Lemar ve Powerade'in desteklediği, Buff, Puma ve Raidlight'ın ödül  sponsoru olduğu organizasyon kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride düzenlenecek.

10 kilometrelik rota
Farklı parkurlarda gerçekleşecek olan yarışın ilk etabı Alevkayası Piknik Alanı’nda 6 Eylül Pazar günü saat 09.00'da başlayacak ve 10 kilometrelik bir rotada koşulacak.
Organizasyon gönüllülerinin verdiği bilgiye göre; "Wild Run" Kuzey Kıbrıs'ın birbirinden eşsiz manzaralarındaki alanlarda düzenlenecek. Dört ay boyunca sürecek heyecanlı serüvene katılmak için organizasyonun resmi Facebook sayfasından başvuru yapılabilecek.

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur