1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İlk yarı adına başarılıyız”
“İlk yarı adına başarılıyız”

“İlk yarı adına başarılıyız”

Davulcu, yaşadıkları sıkıntılara rağmen elde edilen derecenin başarı olarak kabul edilebileceğini belirtti.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını 4’üncü sırada tamamlayan Lefke’de Teknik Direktör Toygar Davulcu, yaşadıkları sıkıntılara rağmen elde edilen derecenin başarı olarak kabul edilebileceğini belirtti. Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının ardından Lefke’nin geldiği nokta ve hava ile devam etmeleri halinde bu yıl elde edilen sonuçların başarısızlık olacağını belirten Davulcu, sezon içerisinde yaşanan sıkıntılar sonrasında gelinen noktanın başarı olduğunu söyledi. Davulcu “Sezon başında gerek başkanımızın istifası ile camianın çalkalanması, Süper Kupa finalinin ardından aldığımız cezalar, sezon içerisinde dar kadroda yaşanan sakatlıklar sonrasında tekrar toparlanıp bu noktada bitirmeyi bir başarı olarak görüyorum” dedi. Lefke’nin kendini aşmış, daha büyük hedefler peşinde koşması gereken bir kulüp olduğunu belirten Davulcu, birçok sıkıntıya rağmen gelinen noktanın iyi olduğunu dile getirdi.

“5 Ocak’ta çalışmalara başlayacağız”
Yapılan sezon planlamasında devre arasının hazırlanmak için yetersiz olduğu görüşünü savunan Davulcu, sezonun 18 Nisan değil de 25 Nisan’da bitmesinin bir sakıncası olmayacağını, bunun devre arasına ek olarak 1 hafta daha kazandırabileceğini ve takımların daha ciddi bir hazırlık dönemi geçirebileceğini ileri sürdü. Davulcu, devre arasında takımların iyi bir dinlenme ve iyi hazırlık periyodu geçiremeyeceğini dile getirdi. Lefke olarak bir aksilik yaşanmazsa 5 ocak Pazartesi gününden itibaren ikinci yarıya hazırlanmayı planladıklarını aktaran Davulcu, daha sağlıklı çalışabilmek ve doğruları bir araya getirebilmek adına kulübünden 4 günlük bir kamp yapma olanağının sağlanmasını rica edeceğini aktardı.

“Transfer düşünmüyoruz”
Yaşanan sakatlıklardan dolayı Tuğan Can, Mehmet Toros gibi şans verdiği genç oyuncuların gelişiminden memnun olduğunu söyleyen Davulcu, “Genç oyuncularımız inanılmaz bir gelişim gösterdi. Gerek ilk 11’de gerekse sonradan oyuna girdiler. Maddi imkansızlıklarda, çok sıkıntılar içerisinde boğuşan Lefke’ye transfer yapıp borcun üstüne borç eklemek, gelecek için karanlık olur. Ara dönemde transfer yapmayı düşünmüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur