1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İlk 'teneke' başkandan
İlk teneke başkandan

İlk 'teneke' başkandan

Yeşil Barış Hareketi, Gönyeli Belediyesi’ne teşekkür etti

A+A-

 

Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir, Teneke Çocuk Projesi’ne verdiği destekten dolayı Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli’ye teşekkür etti.

Gönyeli Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Ahmet Benli, teneke kutuların geri dönüşüm için toplanmasını ve elde edilecek gelirin hasta çocuklara yönelik kullanmayı öngören Teneke Çocuk Projesi’ni hayata geçiren Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir’i kabul etti.

Doğan Sahir kabulde yaptığı konuşmada, belediye olarak sivil toplum örgütlerinin bilinci artıran girişimlerini önemsediklerini, Teneke Çocuk Projesi’nin kaynakların verimli kullanılmasına ve geri dönüşümüne işaret eden önemli bir bilinçlendirme hareketi olduğunu söyledi.

Elde edilecek gelirin insani bir maksatla kullanılacak olmasının da önemli olduğunu ifade eden Benli, “Bu ve buna benzer görevleri icra etmeye devam edeceğiz” dedi.

Açıklamada, Gönyeli Belediyesi’nin Teneke Çocuk Projesi’ne destek için kent sınırları içerisine teneke atıkların atılacağı teneke evler yerleştirdiği belirtildi.

(tak)

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur