1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk kulaçlar atılacak
İlk kulaçlar atılacak

İlk kulaçlar atılacak

Yarışın startını 09.00’da Yeşilırmak-Yedidalga Üreticiler Birliği Başkanı Prof. Cavit Atalar verecek.

A+A-

Haldun Oktay

Önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek olan 10. Geleneksel Çilek Festivali’nde ilk kulaçlar atılacak. Yeşilırmak-Yedidalga Üreticiler Birliği ve Aspava sponsorluğu ile gerçekleşecek olan yüzme maratonu sezonun  ilk yarışı olacak. 3 Mayıs Pazar günü yapılacak maraton 3 km açık deniz yarışı şeklinde düzenlendi. Yarış Yedidalga’da bulunan Aspava Restorant sahilinde start alacak.

Maratonun kayıtları aynı gün sabahı saat 8.00 ile 8.40 arası yapılacak. Yarışın startını 09.00’da Yeşilırmak-Yedidalga Üreticiler Birliği Başkanı Prof. Cavit Atalar verecek.

Geçtiğimiz yıl kurulan Aspava Spor Kulübü kısa sürede çok büyük başarılara imza atarken özellikle geçtiğimiz aralık ayında Uluslararası Kış Yüzme Maratonu düzenleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yıl yoğun bir çalışma programı oluşturan Aspava Spor Kulübü yaz ayları boyunca hemen hemen her hafta bölgede farklı etkinlikler düzenleyecek.

Aspava Spor Kulübü yaptığı organizasyonlarla özelde Lefke, genelde ise tüm ada çapında su sporlarına olan ilgiyi arttırtmış bulunuyor.

 

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur