İlk finalistler belirlendi

İlk finalistler belirlendi

Voleybolda 18. Levent Soykut Anı Turnuvası başladı

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarının ikincisi olan 18’incisi Levent Soykut Anı Turnuvası dün akşam başladı. Kadınlar ve erkekler kategorisinde oynanan turnuvada erkeklerde finale yükselen ekipler Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.

 

Erkeklerde YDÜ – DAÜ finali

Atatürk Spor Salonu’nda dün ilk olarak erkekler yarı final mücadelesi oynandı. Günün ilk maçında YDÜ rakibi Yeni Erenköy’ü 3-0’lık skorla mağlup ederek finale yükseldi. Bu karşılaşmanın ardından oynanan diğer yarı final mücadelesinde ise DAÜ rakibi Vakıflar’ı 3-2’lik skorla mağlup ederek finalde YDÜ’nün rakibi oldu. Erkekler final karşılaşması yarın Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak.

 

Kadınlar Necati Taşkın’da karşılaşacak

18. Levetn Soykut Anı Turnuvası’nda bugün kadınlar yarı final maçları oynanacak. Karşılaşmalar Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alacak. Günün ilk yarı final mücadelesinde YDÜ ile Vakıflar saat 18.30’da karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından saat 20.00’de Yeni Erenköy ile Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) finale yükselebilmek için karşılaşacak. Kadınlar final maçı yarın Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.30’da oynanacak.

Bu haber toplam 1459 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.