1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk devre liderleri UKÜ ve Yükseliş
İlk devre liderleri UKÜ ve Yükseliş

İlk devre liderleri UKÜ ve Yükseliş

Genç bayanların iki güçlü ekibi ilk devreyi ikinci bitirmek için mücadele etti.

A+A-


KKTC Hentbol Federasyonu’nun düzenlediği 2014-2015 Hentbol Sezonu Gençler ligi ilk devre önceki akşam Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda gerçekleşen bayan müsabakası ile sona erdi. Genç bayanların iki güçlü ekibi ilk devreyi ikinci bitirmek için  mücadele etti. Çok çekişmeli ve kıran kırana geçen karşılaşmada kazanan olmadı ve maç 18-18 berabere sonuçlandı. Bu sonuçtan sonra Gençler Ligi’nde ilk devrenin tüm karşılaşmaları sona erdi.

UKÜ yenilgisiz lider
Beş takımın mücadele ettiği Genç bayanlar liginde UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) oynadığı tüm müsabakaları kazanarak ilk devreyi yenilgisiz lider tamamladı. Sıralamada ikinci sıra averajla belirlendi. Beş puana sahip  iki takımdan  biri olan  YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi)  averaj üstünlüğü ile Şahlan Spor Kulübü’nün önünde yer alarak ilk yarıyı ikinci bitirdi.

Erkeklerde Yükseliş averajla zirvede
Büyük bir heycanın yaşandığı Genç Erkekler Ligi’nde üç takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Mücadele eden  altı takımın üçünün puanlarının eşit olduğu ligde Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü averaj üstünlüğü ile lider, UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ikinci ve MGA (Mağusa Gelişim Akademisi) üçüncü sırada bulunuyor.
Hentbol Federasyonu, Gençler Ligi’nin ikinci devresinin okullardaki sınavlar sebebi ile verilen aranın hemen ardından 26 Ocak Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur