1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İlk ders Erhürman’dan
İlk ders Erhürman’dan

İlk ders Erhürman’dan

UKÜ 2018-2019 Akademik Yılı, Başbakan Tufan Erhürman’ın açılış dersi ile başlayacağı açıklandı.

A+A-

 

 

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) geleneksel olarak her yıl düzenlenen Akademik Yıl Resmi Açılışı ve ilk dersi, bu yıl KKTC Başbakanı Doç. Dr. Tufan Erhürman’ın katılımı ile  gerçekleştirileceği açıklandı. 

 KKTC Başbakanı Doç. Dr. Tufan Erhürman’ın ilk dersi vereceği 2018-2019 Akademik Yılı Resmi Açılışına UKÜ akademisyenleri, öğrenciler ve davetliler katılacağı ifade edildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Açılış Törenini, 109 farklı ülkeden 18 bini aşkın öğrencisiyle geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir aile olarak yapacak. Üniversite bünyesinde 10 fakülte ve 8 yüksekokul ile UKÜ, 2018-2019 Akademik Yılında eğitime başlayacak 25 yeni programıyla toplamda 165 ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programında eğitim vereceği belirtildi.

Açılış töreni 4 Ekim Perşembe günü saat 16:00’da UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’nin açılış konuşmasından sonra, Başbakan Tufan Erhürman’ın ilk dersi ile programa devam edileceği ifade edildi.

 

 

 

Bu haber toplam 1663 defa okunmuştur
Etiketler :