1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk 4 kayıpsız ilerliyor
İlk 4 kayıpsız ilerliyor

İlk 4 kayıpsız ilerliyor

Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde 2. hafta heyecanı sona erdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde 2.hafta geride kaldı. Geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarda rakiplerini mağlup etmeyi başaran Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) haftayı galibiyetle kapatmayı başardı.

YDÜ gol çalıştı
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ilk karşılaşmada bu sezonun en büyük şampiyonluk adayları arasında gösterilen Yakın Doğu Üniversitesi ile ligin zayıf takımı Korkuteli karşı karşıya geldi. YDÜ takımı karşılaşmada çok rahat bir oyun sergiledi ve rakibine çok büyük bir fark atarak maçı 51-2 kazandı.

Özden ve Ahmet en skorer
Takımın yıldız ismi Şahin Kopça’dan yoksun çıktığı karşılaşmada rahat kazanarak haftayı kayıpsız geçen YDÜ takımında Özden karşılaşmayı 9 golle tamamlayarak maçın en skorer oyuncusu olurken, Ahmet Altan da attığı 8 golle farkın açılmasında büyük katkı sağladı. YDÜ aldığı galibiyetle puanını 4’e yükselirken, Korkuteli ligde henüz puanla tanışamadı.

UKÜ bir engeli daha aştı
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan günün bir diğer karşılaşması da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) arasında oynandı. Karşılaşmada daha üstün bir oyun ortaya koyan UKÜ takımı maçtan 30-22’lik sonuçla ayrılarak haftayı iki puanla kapattı ve ligde yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı.

İbrahim ve Ersen sırtladı
UKÜ’de İbrahim kaydettiği 7 golle takımı adına en skorer oyuncusu oldu ve maçın kazanılmasında önemli rol oynadı. İbrahim’in yanı sıra Ersen de kaydettiği 6 golle galibiyette önemli rol oynadı. DAÜ adına 10 gol kaydeden Bekir maçın en skorer oyuncusu olmayı başardı ancak takımına galibiyeti getiremedi. UKÜ aldığı galibiyetle yoluna kayıpsız devam ederken, DAÜ henüz puanla tanışamadı.

Bu haber toplam 1029 defa okunmuştur