“İleriyi daha net görmemizi sağlayacak”

“İleriyi daha net görmemizi sağlayacak”

Süper Lig’in kapısından dönen Göçmenköy’de Başkan Ersan Karataş, “Geçmiş geçmişte kaldı, şimdi önümüze daha dikkatli bakıyoruz” dedi.

A+A-

Hüseyin Kıral

Süper Lig’e yükselme şansını Play off finalinde kaybeden Göçmenköy Spor Kulübü’nde Başkan Ersan Karataş, Süper Lig’e çıkmayı son final maçında kaybettiklerine çok üzüldüklerini belirtti. Ersan Karataş, “Sezon öncesi sadece Birinci Lig’de kalma hedefimiz vardı, ancak süreç öyle bir gelişti ki, takımımızı bir anda Yeni Boğaziçi takımı ile finalde bulduk. Buralara gelirken ve finale kalırken aslında tüm sezon boyunca ne kadar doğru işler yaptığımızı da gördük” açıklamasını yapan Karataş, “Finalde, Yeni Boğaziçi karşısında Süper Lig’e yükselmeyi kaybettiğimize çok üzüldüm” dedi.

 

Karataş: “Bir ay tüm zamanımı eşime ve işime ayıracağım”

Sezon içinde yaşanan gelgitlerden çok yorulduğunun altını çizen Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş, “Bir aydan fazla bir zaman futbol konuşmak istemiyorum. Kendimi tamamen eşimin ve işimin emrine bıraktım” dedi. Sezon içinde kendilerine ve camialarına yaşattıkları güzel ve heyecanlı duygular için antrenör Nazım Aktunç ve futbolcularına teşekkür eden Ersan Karataş, “Bizimle çalışırken yanımızdaki değerleri ne ise, bizden ayrıldıktan sonra da yanımızdaki değerleri aynıdır değişmez” ifadelerini kullandı. “Antrenör olarak Nazım Aktunç hocamın ve kulübümüze iki sezondur futbolcu olarak hizmet eden Engin Yılmaz’ın da yolları açık olsun” açıklamasını yapan Karataş, “Sezon öncesi Süper Lig’i hiç düşünmemiştik, ancak sezon sonunda gelinen noktada çok arzulamıştık. Fakat olmadı. Beklide bu olmayış bizlerin ileriyi daha net görmemizi sağlayacak” dedi.

 

“Kendi içimizden bir antrenörle devam edeceğiz”

Nazım Aktunç antrenörlüğünde güzel işlere imza attıklarının altını çizen Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş, Belirttiğim gibi yaklaşık bir ay futbol konuşmak istemiyorum, ancak Nazım hocadan boşalan yere, yani takımın başına mutlaka değerli bir hoca getireceğiz. Bunu da yaparken içimizden biri olmasını tercih etmeye dikkat edeceğiz” dedi. Karataş, “Murat Gertik ve Engin Yılmaz dışında tüm futbolcularımız bonservisli oyuncularımızdır. Engin Yılmaz tercihini Gençler Birliği’nden yana kullanırken, Murat Gertik kalmak isterse kulübü ile konuşmaya hazırım” dedi.

Bu haber toplam 2018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.