1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. İkisi de turlamak istiyor
İkisi de turlamak istiyor

İkisi de turlamak istiyor

Bugün, Federasyon Kupası ikinci turunda Cihangir’de karşılaşacak olan Cihangir ile Doğan Türk Birliği hedeflerini Federasyon Kupası’na yönlendirdi. Bu karşılaşma ile ilgili olarak, her iki takımın nabzını tutmak amacıyla Cihangir Teknik Direk

A+A-

 

 

 

KTFF Kıbrıs Kupası 2’nci Tur maçında karşılaşacak Cihangir ve Doğan Türk Birliği’nde hedef çeyrek finale kalabilmek. Cihangir teknik direktörü Ahmet Dedekorkut “Tur atlamak için sahaya çıkacağız” derken, Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan “Şampiyonluğumuzu korumak istiyoruz” dedi

 

Necmi Belge

 

Bugün, Federasyon Kupası  ikinci turunda Cihangir’de karşılaşacak olan Cihangir ile Doğan Türk Birliği hedeflerini Federasyon Kupası’na yönlendirdi. Bu karşılaşma ile ilgili olarak, her iki takımın nabzını tutmak amacıyla Cihangir Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut ile Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan’ın düşünclerini aldık.

 

Dedekorkut: “Tur atlamak için sahaya çıkacağız”

Son haftalarda istedikleri sonucu alamayan ve Telsim Süper Lig’de zor günler yaşayan Cihangir’de Teknik Direktör Dedekorkut, Federasyon Kupası’nda finale yürümek istediklerini söyledi. Bu nedenle kendi sahalarında bugün oynayacakları Doğan Türk Birliği karşılaşmasını kazanmak ve turu atlamak için çıkacaklarını belirtti.

Ne varki, bu maçta sakat veya sakatlık riski olan oyuncularını kullanmayacaklarını ifade eden Dedekorkut sahaya genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklarını açıkladı. Bunun sahaya iddiasız olarak çıkacakları anlamına gelmediğini dile getiren Dedekorkut, maça turu geçmek için çıkacaklarını, bu maçtaki en büyük düşüncesinin hafta sonunnu etkileyecek bir zarar görmemek olduğunu sözlerine ekledi.

 

Oshan “Şampiyonluğumuzu korumak istiyoruz”

Geçtiğimiz sezonunun Federasyon Kupası şampiyonu Doğan Türk Birliği bu sezonda kupayı üst üste ikinci kez kazanmak istiyor.

Anımsanacağı gibi, 14 Mayıs 1978 yılında merhum Mete Adanır’ın üç golüyle Akdoğan Özgürlük Stadı’ndaki olaylı finalde Yenicami’yi 3-0 yenerek şampiyon olan sarı-lacivertliler geçtiğimi yıl gelen şampiyonluk için tam 34 yıl beklemek zorunda kalmıştı.

Deplasmanda Cihangir ile karşılaşacak  olan Doğan Türk Birliği’nin başarılı hocası Caner ohsan, geçtiğimiz sezon kazandıkları Federasyon Kupası şampiyonluğunu korumak istediklerini söyledi.

Oshan, gerçekçi olmak gerekirse ligde şampiyonluk hedefleri kalmadığını ve sadece daha iyi bir yer için mücadele ettiklerinin altını çizdi. Bu nedenle, geçen yıl kazandıkları Federasyon Kupasını kazanmaya odaklandıklarını, Cihangir maçını kazanmak ve tur atlamak için sahaya çıkacaklarını vurguladı.

Ligde Cihangir’i deplasmanda 2-1 mağlup ettiklerini anımsatan Oshan, bu deplasmanının her zaman zor geçtiğini belirtti. Cihangir maçına tam kadro çıkacaklarını açıklayan Oshan, tüm güçlerini ortaya koyacaklarını  ve bu maça konsantre olmaya çalıştıklarını belirtti.

Oshan son olarak, Cihangir’in de kötü gidişine rağmen, bu maça asılacağını düşündüğünü  dile getirirken, kendi söylemiyle “iyi olan kazansın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur