1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İKİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
İKİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

İKİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Puan savaşı devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de geçtiğimiz Pazar günü oynanan 4 maçla birlikte 18’inci hafta da sona ermiş oldu. Ligde sona yaklaşıldıkça tüm takımlar da puan için adeta savaş veriyor. Ligin 18’inci haftasında top 16 kez filelerle buluştu. Ligin lideri Girne Halk Evi evinde rakibi Maraş’ı rahat geçti.
K-Pet İkinci Lig’in 18’inci haftasında 2-0 gibi rahat galibiyet çıkaran lider Girne Halk Evi,  42 puana yükseldi. Kırmızı beyazlılar, ligin 19’uncu haftasında yine evinde Ortaköy’ü konuk edecek.
Doğancı’ya geçtiğimiz hafta yenilen  ve hafta içerisinde hocasıyla yollarını ayıran Baf Ülkü Yurdu, ligin en zor deplasmanlarından birindeydi. Türkmenköy’e konuk olan Güzelyurt ekibi, Bülent Aytaç’ın ilk maçında 2-0 kazanarak ligde 2’inci sıraya yeniden yerleşti. Ülkü Yurdu aldığı bu zor galibiyetle 34 puana yükseldi.

Karşıyaka’dan puan kaybı
İkinci Lig’de haftaya ikinci sırada giren Karşıyaka, 18’inci haftada beklemediği puan kaybı yaşadı. Ozanköy deplasmanına giden kırmızı yeşilliler, 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Karşıyaka 34, Ozanköy ise, 21 puana yükselmiş oldu.
Ligin ilk yarısında güzel sonuçlar alamayan Çanakkale alttan geliyor. Güzel galibiyetlerle zirveye çok yaklaşan Çanakkale, 18’inci haftada deplasmanda Gaziköy’ü 3-1 mağlup etti. Mağusa temsilcisi, puanını 32’ye yükseltirken, Gaziköy ise 14 puanda kaldı.
İkinci Lig’de bir türlü istikrar yakalayamayan Doğancı, ligin 18’inci haftasında Dipkarpaz’ı konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Doğancı 28, Dipkarpaz ise 12 puana yükseldi.
Ligin 18’inci haftasında tek bir maçta gol sesi çıkmadı. Akova’ya konuk olan Tatlısu evine 1 puanla dönerken, ligde 19 puana da yükseldi. Akova ise, Tatlısu’nun hemen altında 18 puanla yerini korudu.

Ortaköy’den güzel galibiyet
Çanakkale karşısında geçtiğimiz hafta beklenmedik mağlubiyet alan Ortaköy, bu hafta Vadili’yi konuk etti. Karşılaşmada güzel futbol sergileyen başkent temsilcisi, geriye düştüğü maçta 3-1 kazanmasını bildi. Kırmızı yeşilliler aldığı galibiyetle 15 puana yükseldi. Mağusa temsilcisi Vadili ise, deplasmanda yenilerek rakiplerinin puan kaybettiği haftada kendisi de puan kaybetti. Vadili’nin ligde 21 puanı bulunuyor.

(28 Şubat Cumartesi: Baf Ülkü Yurdu – Ozanköy, Vadili – Gaziköy, Tatlısu – Doğancı, Dipkarpaz – Türmneköy 1 Mart Pazar: Girne Halk Evi – Ortaköy, Çanakkale – Akova, Maraş – Karşıyaka)

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur