1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ...
İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ...

İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ...

Kıyasıya yarış devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’in 21’inci haftasının da tamamlanmasının ardından ligin bitimine 5 hafta kaldı. 51 puana ulaşan Girne Halk Evi artık şampiyonluk için gün sayarken, Birinci Lig’e yükselecek takımların kıyasıya yarışı devam ediyor. İkinci Lig’in 21’inci haftasında 29 gol kaydedilirken, 4 maçı ev sahibi, 2 maçı konuk ekipler kazandı. 1 karşılaşmada ise denge bozulmadı.
K-Pet İkinci Lig’in 21’inci haftasında lider Girne Halk Evi Akova’yı konuk etti. Karşılaşmadan 7-1’lik zaferle ayrılan lider, zirvede iyice yalnızlaşırken, artık şampiyonluk için gün saymaya başladı. Kırmızı beyazlılar elde ettikleri bu farklı galibiyetle ligde puanını 51’e yükseltti. Son 5 haftaya girilirken, lider Girne Halk Evi’nin en yakın takipçisi ise 41 puanla Çanakkale yer alıyor.

Çanakkale ikinci sırada
Ligin 21’inci haftasında Türkmenköy’ü konuk eden Çanakkale, maçın 55’inci dakikasında Yunus Kalaycı’nın ayağından gelen golle 1-0 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle haftaya 3’üncü sırada giren yeşil beyazlılar, 2’nci sırada haftayı sonlandırdı.
Haftaya 2’nci sırada giren Karşıyaka, Dipkarpaz deplasmanından mağlup olarak evine döndü. Karşılaşma, Dipkarpaz’ın 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu galibiyetle Dipkarpaz ligde puanını 21’e yükseltti. Karşıyaka ise 40 punda kaldı. Son haftalarda önemli bir çıkışa imza atan Dipkarpaz, rakipleri için kâbus olmaya da devam etti.
Ligin 20’nci haftasında rakibi Karşıyaka’ya mağlup olup yeniden düşüşe geçen Baf Ülkü Yurdu, Maraş deplasmanından 3 puanı alarak kendine geldi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Güzelyurt temsilcisi puanını 40’a yükselten takımlardan da biri oldu.

Ozanköy 9 hafta sonra
Ligin hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Ozanköy en nihayet galibiyet aldı. Son olarak, ligin 12’nci haftasında sahasında Ortaköy’ü mağlup eden Ozanköy, 9 hafta sonunda galibiyetle tanıştı. 9 haftalık süreçte 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet alan Girne ekibi, Tatlısu’yu deplasmanda mağlup etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Ozanköy, puanını da 24’e yükseltti.
İkinci Lig’in 21’nci haftasında Gaziköy’ü konuk eden Ortaköy yine kazanmasını bildi. Son haftalarda inanılmaz çıkışa geçen takımlardan biri olan Ortaköy puanını da 21’e yükseltti.
İkinci Lig’in 21’inci haftasında bir karşılaşma da denge bozulmadı. Vadili ile Doğancı sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılırken, Doğancı 32, Vadili 23 puana yükseldi.

(21 Mart Cumartesi: Ozanköy – Çanakkale, Akova – Ortaköy, Gaziköy – Maraş, Doğancı – Girne Halk Evi 22 Mart Pazar: Türkmenköy – Vadili, Baf Ülkü Yurdu – Dipkarpaz, Karşıyaka – Tatlısu)

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur