1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci Lig’de gollü hafta
İkinci Lig’de gollü hafta

İkinci Lig’de gollü hafta

Ligde bu haftada oynanılan 7 karşılaşmanın sadece 1 karşılaşmasında gol sesi çıkmazken, toplam 24 gol kaydedildi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de 8. hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Pazar günü geride kaldı. Ligde bu haftada oynanılan 7 karşılaşmanın sadece 1 karşılaşmasında gol sesi çıkmazken, toplam 24 gol kaydedildi.
Ligin 8. haftasına lider giren Girne Halk Evi, Akova deplasmanında yine kazanmasını bildi. Ligin birincisi ile sonuncusunu karşı karşıya getiren maç, Girne Halk Evi’nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Girne Halk Evi aldığı galibiyetle yine namağlup ünvanını korurken, ligde 22 puana yükseldi. Karşıyaka’yı geçtiğimiz hafta evinde mağlup ederek kendine gelen Baf Ülkü Yurdu, bu haftada da Mağusa temsilcisi Maraş’ı 4-2 yenmesini bildi. Maraş’ı rahat geçen batı temsilcisi, puanını 17’ye yükseltti. Maraş ise deplasmanda aldığı mağlubiyetle ligin 10’uncu sırasında yer aldı.

Takipçilerin puanları eşit
K-Pet İkinci Lig’de üst sıraları takipte bulunan ekiplerden Türkmenköy, Karşıyaka ve Ozanköy’ün 14 puanı bulunuyor. Lig 3’üncüsü Türkmenköy, Çanakkale ile berabere kaldı ve önemli 2 puanı dışarıda bıraktı. Ligin 4’üncü sırasında yer alan Karşıyaka, Dipkarpaz’ı 4-1’lik skorla rahat geçti ve 14 puana yükseldi. 14 puanlı bir başka takım Ozanköy ise, Tatlısu’yu 4-2’lik skorla geçti.
İkinci Lig’in 8’inci haftasında kazanan bir başka ekip ise Doğancı oldu. Bire bir rakiplerinden biri olan Vadili’yi kendi evinde 2-1 mağlup etmeyi başaran batı ekibi, puanını 12’ye yükselterek Vadili ile puanını eşit duruma getirdi. Karşılaşmanın 27’nci dakikasında Vadili’nin golüne engel olamayan Doğancı, 1 dakikada maçı çevirmeyi başardı.

Ortaköy nihayet
K-Pet İkinci Lig’de geçen haftaya kadar bir türlü galibiyetle tanışamayan Başkent temsilcisi Ortaköy, 3 puanla tanıştı. Gaziköy’ü deplasmanda mağlup eden yeşil kırmızılılar, puanını 6’ya yükseltti. Gaziköy ise kendi açısından kazanması gereken karşılaşmayı kaybederek 5 puanla ligin 13’üncü sırasında yer alıyor.

(22 Kasım Cumartesi: Girne Halk Evi – Doğancı, Çanakkale – Ozanköy, Ortaköy – Akova, Maraş – Gaziköy, Dipkarpaz – Baf Ülkü Yurdu 23 Kasım Pazar: Vadili – Türkmenköy, Tatlısu – Karşıyaka)

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur