1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İKİNCİ İŞ İÇİN 7 AĞUSTOS’A KADAR BAŞVURU
İKİNCİ İŞ İÇİN 7 AĞUSTOS’A KADAR BAŞVURU

İKİNCİ İŞ İÇİN 7 AĞUSTOS’A KADAR BAŞVURU

‘İkinci iş’ yasağının başlamasının ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yeni uygulama da yürürlüğe girdi…

A+A-

YENİDÜZEN

Sağlıkta ikinci iş yasağının resmen başlaması, ‘Sağlık Kurumları Ücretleri Tarifesi Tüzüğü’nün ara formül olarak yürürlüğe girmesiyle Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yeni uygulamalar başladı.

3 Ağustos’tan itibaren hayata geçen uygulamalar, Başhekim Dr Bülent Dizdarlı imzasıyla hastanede çalışan hekimlere duyuruldu.

 

Mesai saatleri…

 

Yeni uygulamaya göre Lefkoşa Devlet Hastanesi’nin yaz boyunca uygulayacağı mesai saatleri saat 07.30-14.00 oldu.

Bununla birlikte mesai başlangıcı ve sonunda Sağlık Bakanlığı’ndan fakslanacak mühürlü imza sirküleri, sendika odasında tüm hekimlerin imzasına açıldı.

İmza çizelgelerinin sabah en geç 08.25 öğleden sonra en erken saat 13.55’te sendika odasında hazır olacağı ve ilgili saatin dolmasıyla Sağlık Bakanlığı’na fakslanacağı da belirtildi.

 

Son başvuru 7 Haziran’da…

 

Yeni hazırlanan tüzük gereği hastane içinde mesai saatleri dışında ÖZEL HASTA BAKMA isteyen hekimlerin, başhekimliğe başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Bununla birlikte özelde hasta bakmak isteyen hekimlerin gerekçeleri ve iş adreslerini belirten dilekçeleri ile 3 Ağustos’tan itibaren başhekimliğe başvurmaları istendi.

Mesai saatleri dışında özel hasta bakmak isteyen hekimlerin de en geç 7 Ağustos Pazartesi gününe kadar müracaatta bulunmaları istendi.

Özel hasta kabul etmeyi düzenleyen tüzüğün İdare Amirliği’nde bulunduğu, hekimlerin bu tüzüğü inceleyebilecekleri de duyuruda yer aldı.

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur
Etiketler :