1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci etap tamamlandı
İkinci etap tamamlandı

İkinci etap tamamlandı

2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonasına "Gençler" ve "Veteranlar" kategorilerinde oynanan 2. Etap karşılaşmaları ile devam edildi.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen 2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonasına geçtiğimiz gün "Gençler" ve "Veteranlar" kategorilerinde oynanan 2. Etap karşılaşmaları ile devam edildi.
Number Eight Bilardo Salonu'nda saat 11.00'da başlayan turnuva gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. "9 Top" disiplininde oynanan 2'nci Etabın galipleri "Gençler" finalinde rakibi Osman Şanlısoy'u 9-6 mağlup eden Berk Soykara ile "Veteranlar" finalinde rakibi Bülent Altınbaş'ı 9-8 mağlup eden Mehmet Şanlısoy oldu.
Bu yıl Büyük Erkekler, Kadınlar, Gençler ve Veteranlar olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleştirilecek olan 2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda karşılaşmalar 5 Etap'da "8 Top", "9 Top", "10 Top" ve Straight Pool" disiplinlerinde oynanacak.
Geçtiğimiz hafta "8 Top" disiplininde gerçekleştirilen 1. Etap karşılaşmalarında, Büyük Erkekler'de Berk Mehmetcik, Gençler'de Osman Şanlısoy,  Veteranlar'da ise Rüstem Aygünlü mücadeleyi önde tamamlayan sporcular olmuştu.

Bu haber toplam 991 defa okunmuştur