1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İki zanlı 5’er gün tutuklu kalacak  
İki zanlı 5’er gün tutuklu kalacak  

İki zanlı 5’er gün tutuklu kalacak  

Narkotik ekiplerinin kokain soruşturması sürüyor.

A+A-

Karaoğlanoğlu’nda gerçekleştirilen operasyonda kokain türü uyuşturucu ile tutuklanan S.A.G., ve E.M.V., bugün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinden görevli Polis memuru İbrahim Atabek, 8 Ocak 2020 tarihinde, saat 18.00 sıralarında, Karaoğlanoğlu’nda S.A.G. ikametgâhında yapılan aramada 9 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde ve 2 adet MDMA türü uyuşturucu hap bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Polis, ikametgâhta misafir olarak bulunan E.M.V.’nin üzerinde yapılan aramada ise 5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.

Polis ikametgâhta yapılan aramada da 7 gram ağırlığında kokain, 2 gram hintkeneviri ve bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındığını açıkladı.

Her iki zanlının gözaltına alındığını, haklarında soruşturma başlatıldığını, ele geçirilen uyuşturucuların analize gönderildiğini kaydeden polis, analiz sonuçlarının henüz gelmediğini, ayrıca aranan bir şahıs olduğunu ifade ederek, zanlıların 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talebi onayladı.

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
Etiketler : ,