1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İki tabut… Biri anne… Biri oğul…
İki tabut… Biri anne… Biri oğul…

İki tabut… Biri anne… Biri oğul…

Lapta’da 11 Eylül Cuma günü meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden anne Yeter Avşar ve 5 yaşındaki oğlu Batuhan Avşar dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lapta’da 11 Eylül Cuma günü meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden anne ve oğul gözyaşları arasında toprağa verildi. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen feci kazada 9 yaşındaki Hüseyin ve 10 yaşındaki Kazım Avşar ağır yaralanırken, 5 yaşındaki Batuhan Avşar ve 30 yaşındaki anne Yeter Avşar hayatını kaybetmişti. Anne ve oğul dün Lapta Camii’de kılınan öğle namazının ardından gerçekleştirilen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Avşarların cenaze törenine ailesi, sevenleri, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, iş insanları, ve Lapta halkı katıldı.

Eşi ve 5 yaşındaki oğlunu kaybetmenin tarifsiz acını yaşayan baba Cemal Avşar, cenaze töreni boyunca gözyaşlarını tutamadı. Avşar, tören boyunca metanetle gelen başsağlığı dileklerini kabul ederken, ayakta güçlükle durabildi.

Birçok yakınının da gözyaşlarını tutamadığı ve cenaze aracının arkasından feryat ettiği cenaze töreni, tabutun omuzlarda taşınarak anne ve oğlun Lapta Kabristanlığı’na toprağa verilmesiyle son buldu.

Bu arada kazada ağır yaralanan 10 yaşındaki Kazım Avşar’ın sağlık durumunun geçtiğimiz güne göre daha iyi olduğu ancak hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Ayni kazada yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Avşar’ın ise Çocuk Servisi’ndeki tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

 

Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur