1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İki kişiyi öldürmekle tehdit etti
İki kişiyi öldürmekle tehdit etti

İki kişiyi öldürmekle tehdit etti

Ülkeye turist vizesiyle giriş yapan E.G.A, kız arkadaşı ve çevresindeki iki kişiyi öldürmekle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

A+A-

Ülkeye turist vizesiyle giriş yapan E.G.A, kız arkadaşı ve çevresindeki iki kişiyi öldürmekle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Mahkemede meseleyle ilgili olarak olguları aktaran Polis memuru Cemile Özfadıl, zanlı E.G.A’nın, 25.02.2019 tarihinde Lefkoşa'da meydana gelen şiddet tehdidi suçuna methalder olduğunu belirtti.
Özfadıl, zanlının, 25.02.2019 tarihinde Lefkoşa'da eski kız arkadaşı olan E. B.’ye, başka bir erkek şahısla görüştüğü gerekçesi ile sosyal medyadan ölüm tehdidi içerikli, yazılı bir mesaj göndermek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu anlattı. Zanlının 6 Mart tarihinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri gereğince tutuklandığını belirten Özfadıl, zanlının suçu işlediğini kabul ettiğini söyledi. Özfadıl, zanlının TC uyruklu olup, KKTC’de 90 günlük Turist statüsünde bulunduğunu belirterek, davalarında hazır bulunması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı: “Başka biriyle gitmesine sinirlendim. Sinirle söyledim”
Mahkemede söz alan zanlı, “10 Şubat’ta doğum günümü kutlamak için gelmiştim. Barışmak istedim, barışmadı. Sonra kendisi aradı. Geceyi birlikte geçirdik. İki gün sonra sonra gözümün önünde siyah filmleri olan bir arabaya bindi. Başka biriyle gitmesine sinirlendim. Sinirle söyledim” dedi.
Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının 11 günü aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

 

 

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur
Etiketler :