İki ayda üç gol attılar

İki ayda üç gol attılar

K-Pet Süper Lig’de son sırada yer alan Mormenekşe’nin gol yollarındaki sıkıntısı sürüyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in doğu bölgesi ekiplerinden Mormenekşe, gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Kırmızı yeşilli ekip, son iki ayda oynadığı 8 karşılaşmanın sadece 2 tanesinde gol atma başarısı gösterdi. Ligdeki son golünü 17 Aralık’ta atan ve o maçtan sonra oynadığı 5 lig maçında fileleri havalandıramayan Mormenekşe, önceki gün Gençler Birliği ile oynadığı karşılaşmada da gol atamayarak kupaya veda etti.

 

Ligdeki son gol 17 Aralık’ta

Mormenekşe 17 Aralık tarihinde K-Pet Süper Lig’in 13’üncü haftasında konuk olduğu Yenicami’ye 7-1’lik skorla mağlup olurken, o tarihten sonra oynadığı 5 lig maçında gol atma başarısı gösteremedi.

Kırmızı yeşilliler, Kıbrıs Kupası 1. Ön Eleme Turu’nda oynadığı Y.Boğaziçi maçını 2-1 kazanırken önceki gün G.Birliği ile oynadığı 2. Ön Eleme Turu’nu 2-0 kaybederek hem gol atamadı hem de kupaya veda etti.

 

Kalesini gole kapatamadı

Gol yollarında oldukça etkisiz bir pefromans gösteren ve sezon başından bu yana ligde 18 maçta 15 gol atabilen Mormenekşe, kupa ve lig birlikte olmak üzere son 8 resmi maçında sadece 3 gol kaydedebildi. Yeşil kırmızı ekip savunmada da büyük sıkıntı yaşıyor. 18 haftası geride kalan Süper Lig’de oynadığı maçların tamamında kalesini gole kapatamayan Mormenekşe, kupada oynadığı 2 maçta da meşin yuvarlağın kendi fileleri ile buluşmasına engel olamadı.

Bu haber toplam 1987 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.