1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. İhtiyaçlı çocuklar için ile atladılar
İhtiyaçlı çocuklar için  ile atladılar

İhtiyaçlı çocuklar için ile atladılar

Girne Küçük Çocukları Koruma Cemiyeti ve Creditwest Bank yetkilileri ile Cemiyet üyeleri sosyal bakımdan dezavantajlı, ihtiyaçlı ve yetenekli çocuklar ile gençler yararına sosyal sorumluluk projeleri yürüteceklerini duyurmak için Girne’de bir etkinlik d

A+A-

 

Girne Küçük Çocukları Koruma Cemiyeti  ve Creditwest Bank yetkilileri ile Cemiyet üyeleri sosyal bakımdan dezavantajlı, ihtiyaçlı ve yetenekli  çocuklar ile gençler yararına sosyal sorumluluk projeleri yürüteceklerini duyurmak için Girne’de bir etkinlik düzenledi.

Girne Küçük Çocukları Koruma Cemiyeti Kurucusu John Graham, Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol , Cemiyet Koordinatörü ve Genel  Sekreteri Mary Watson ile Gazeteci Tom Roche’un katıldığı etkinlikte projenin duyurulması için sembolik olarak yamaç paraşütü atlayışı gerçekleştirdi.

Emekli İngiliz İş adamı  Girne Küçük Çocukları Koruma Cemiyeti Kurucusu John Graham, Cemiyet Yöneticisi Mary Watson işbirliği ile son 3 yılda ihtiyaçlı çocukların becerilerini ve potansiyellerini ortaya çıkarmaları için porjeler yürütmektedir. Bu projeler çerçevesinde çeşitli hayır kurumlarına, özel eğitim okulları ile devlet okullarına toplam 700.000 TL bütçe ayrıldı.

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur