1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İhale kapandı, icraat bekleniyor
İhale kapandı, icraat bekleniyor

İhale kapandı, icraat bekleniyor

Geçtiğimiz yıl Kıbrıs Rallisi seyirci özel etabında kullanılan Taksim Sahası için çıkılan ihale kapandı. Sekiz aydır kullanılamayan sahanın yeniden düzenlenmesi bekleniyor

A+A-

Necmi Belge

Çetinkaya’nın kullanımında olan tarihi Taksim Stadı’nın çilesi en nihayet sona eriyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Kıbrıs Rallisi’nin seyirci özel etabında Lefkoşa’nın kuzeyine geçiş için kullanılan ve organizasyon için düzenlenen Taksim Sahası, yarışın ardından eski haline getirilmemiş ve 8 aydır kullanılamamıştı.

Bu konuda, YENİDÜZEN’e konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kıbrıs Rallisi’nin ardından Kasım 2014’de Taksim Stadı’nın yeniden ekimi ve düzenlemesi için ihaleye çıktıklarını ve parasını da bloke ettiklerini söyledi. Cahitoğlu, harekete geçmek için Merkezi İhale Komisyonu’nun kararını beklediklerini sözlerine ekledi.
Cahitoğlu’nun, açıklamalarının ardından ulaştığımız İhale Komisyonu başkanı Asım Özer, ilk ihalenin iptal edildiğini doğrularken, ilk ihalenin teknik nedenlerle  kendileri tarafından iptal edildiğini belirtti. Asım Özer, ikinci kez açılan ihalenin üç hafta önce kapandığını ve önümüzdeki günlerde sonuçlanacağını ve kazanan firmanın açıklanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur