1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İdris’ten görüşmelere destek
İdris’ten görüşmelere destek

İdris’ten görüşmelere destek

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ziyaret eden Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, Ağustos ayı sonunda Zürih’te gerçekleşecek görüşmelere tam destek verdiğini belirtti

A+A-

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, beraberindeki bir heyetle Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ziyaret ederek KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile görüştü.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun, Ağustos ayının son haftasında İsviçre’nin Zürih kentinde Kıbrıs Cumhuriyeti Futbol Federasyonu (KOP) ile UEFA nezninde yapılacak olan görüşmelere hükümet olarak destek belirttiklerini ifade eden Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, KTFF ile işbirliğine hazır olduklarını ve yapılacak olan görüşmelerde kendilerinden bir yardım istenilmesi halinde, göreve hazır olduklarını Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’na iletti.

İskele’de incelemeler yaptı
Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, beraberindeki bir heyetle İskele, Mormenekşe ve Yeniboğaziçi’ndeki spor tesislerini ziyaret ederek, yetkililerden tesisler ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
İskele Cumhuriyet Stadı ve İskele Kapalı Spor Salonu’nu gezen Bakan İdris, özellikle İskele Cumhuriyet Stadı’nın zeminini beğendiğini, ufak tefek eksikliklerin giderilmesi için de yetkilileri görevlendirdiğini aktardı.

Y.Boğaziçi ve Mormenekşe sahaları
Bakan İdris, bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Mormenekşe ve Yeniboğaziçi takımlarının maçlarını oynadıkları sahaları da gezerek var olan sorunları yerinde görme fırsatı yakaladı.
Her iki sahada da sıkıntıların olduğunu ifade eden Bakan İdris, yetkililerden bu sorunlar hakkında bilgiler aldı. Özellikle Yeniboğaziçi Osman-Mehmet-Ergün Stadı’nda var olan elektrik sorunun giderilmesi için talimatlar veren Bakan İdris, sahaların liglerin açılışına kadar hazır hale getirilmesini istedi.

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur
Etiketler :