1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İbrahim Çetiner’den Yeni Bir Video ‘Baila Salsa Senora’
İbrahim Çetiner’den Yeni Bir Video ‘Baila Salsa Senora’

İbrahim Çetiner’den Yeni Bir Video ‘Baila Salsa Senora’

Karpaz’ın kendinden geçiren etkileyici atmosferiyle bütünleşen, salsa ritminin güzelliği. Salsa motifleriyle salsa figürlerini, Karpaz atmosferinde en iyi şekilde kullanan dansçılar videoda ön plandalar.

A+A-

Ersin Kaşif

Değerli dostum İbrahim, meşhur ismiyle İbrahim Çetiner Estrellas Latinas. Bu aralar çok güzel bir kliple gündem olmayı başardı. Baila Salsa Senora isimli bestesine video çeken İbrahim Çetiner’e çok güzel bir de ekip eşlik etti. Özellikle video çekimlerinde kulanılan mekanlara bayıldım. Karpaz’ın kendinden geçiren etkileyici atmosferiyle bütünleşen, salsa ritminin güzelliği. Salsa motifleriyle salsa figürlerini, Karpaz atmosferinde  en iyi şekilde kullanan dansçılar videoda ön plandalar.

İbrahim Çetiner  dostumun motor tutkusunu herkes bilir tabii. Motorsuz bir İbrahim düşünülemeyeceği gibi, motorsuz bir klipin de çekilmesi sanırım düşünülemezdi. Baila Salsa Senora işte bu motorun kontak anahtarının çevrilmesiyle hayat buluyor.

 Black Motion Video and Sound Production klip çekimlerini ve montajını üstlendi. Video çekimleri sırasında büyük keyif aldıklarını her fırsatta söyleyen ekip, bunun için İbrahim Çetiner’e, ST Dance Center ve Diamond Twins Cyprus ekiplerine de teşekkürlerini sunuyorlar. Baila Salsa Senora mastering Selim Sayarı, Mixing Emre Yazgın, Sound Recording ise Re-Chord studio yani Ahmet Güvenler ve Kutay Alicik’e ait.

BAİLA SALSA SENORA’NIN MUTFAĞINDA, ULUSLARARASI BİR ORKESTRA VAR

Spanish Guitars; İbrahim Çetiner
Percussions; Floren Rodriguez
Piano; Edward Alexandre Rodriguez
Keyboard-Marimba; Hüseyin Kırmızı
Trumpet; Elias Loannou
Trombone; Nikos Koukouvinos
Tenor/Soprano Sax; Ahmet Elmas
Drums; Yusuf Çerkez
Acoustic Bass; İbrahim Çetiner

Çok sade ve etkili salsa motiflerinin kullanıldığı, salsa dans figürleriyle hareketlenen ve Karpaz’ın doğasında görüntülenen Baila Salsa Senora’yı biz çok beğendik. Klibin tamamını sizler de youtube linkinden izleyebilirsiniz. Müziksiz kalmayın.

 

 

 

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 385 Sayısı

Adres Kıbrıs 385 Sayısı